Părinţii adolescentului din Lumina care ar fi violat un minor de un an şi patru luni, încătuşaţi

Părinţii unui adolescent de 14 ani din localitatea Lumina, cercetat pentru că ar fi violat un minor de un an şi patru luni, au fost arestaţi pentru 30 de zile. Din câte se pare, cele două persoane au fost încătuşate deoarece ar fi ameninţat părinţii persoanei vătămate pentru a-i determina să îşi retragă plângerea.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 9 martie - 11 iunie, părinţii adolescentului cercetat ar fi exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra a două persoane, care aveau calitate de martori într-un alt dosar penal, încercând să le determine pe acestea să îşi retragă declaraţiile formulate. Luni, asupra părinţilor tânărului din Lumina, Judecătoria Constanţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Amintim că cei în cauză sunt părinţii unui minor cercetat pentru că, la data de 8 martie, ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate, în vârstă de un an şi patru luni, cu care a întreţinut raporturi sexuale orale şi cu care a încercat să întreţină şi raporturi sexuale anale, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa. Organele de anchetă mai susţin că fapta s-a petrecut în prezenţa fraţilor minori ai persoanei vătămate, pe care i-a ameninţat cu un cuţit, pentru a nu interveni. În cauză, la data de 5 iunie, faţă de adolescentul din Lumina, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a dispus sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sex oral cu un copil de 1,4 aniMinor judecat în stare de arest pentru viol

03 Sep 2014 2268

Agresiune sexuală la Lumina Aurel Molnar, trimis după gratii după ce ar fi violat o fetiţă de 4 ani

19 Aug 2014 2154

Bărbat arestat după ore de audieri Ar fi maltratat o fetiţă de 4 ani, din Lumina

16 Aug 2014 1856

Minor de 14 ani, acuzat de viol. Părinţii, trimişi în judecată

10 Jul 2014 2228

Sex oral cu un minor de 1,4 ani Un copil de 14 ani a fost trimis în judecată

21 Jun 2014 2887

Părinţii minorului din Lumina cercetat pentru că ar fi violat un minor de un an şi patru luni, arestaţi preventiv. Iată motivul

17 Jun 2014 1549

Caz şocant la Lumina Un minor ar fi violat un copil de un an şi patru luni

06 Jun 2014 2485