Pericol public în trafic! Un șofer beat a avariat mai multe mașini, printre care și cea a Poliției Locale

Foto cu rol ilustrativ: IPJ IașiLa data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au fost solicitați, de către un echipaj al Poliției Locale Pitești, în municipiul Pitești, pe strada Basarabia, întrucât polițiștii locali au imobilizat un conducător auto, care ar fi lovit, cu autoutilitara, mai multe mașini, printre care și echipajul poliției locale.

Potrivit IPJ Argeș, din verificările preliminare s-a stabilit faptul că șoferul, un bărbat de 63 de ani, din Poiana Lacului, în timp ce conducea o autoutilitară, pe bulevardul Petrochimiștilor din Pitești, ar fi lovit, în trafic, două autoturisme și și-ar fi continuat deplasarea.

„În urma evenimentelor rutiere, nu au rezultat victime, însă șoferii celor două autoturisme au pornit în urmărirea autoutilitarei și au solicitat sprijinul unui echipaj al Poliției Locale Pitești.

Pe strada Basarabia, în încercarea de a opri autoutilitara, echipajul poliției locale a fost acroșat de aceasta, iar conducătorul auto a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost imobilizat și a fost solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Rutier Pitești.

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului l-au testat pe bărbatul de 63 de ani, aparatul etilotest indicând o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Având în vedere aceste aspecte, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.


În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, iar cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Citește și: 

Autoturism oprit pe autostrada A2! Un tânăr șofer s-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.