Pieton ucis într-un accident. Șoferul a fugit de la locul faptei! Ce spune Poliția

foto cu rol ilustrativ: DGPMB Un gorjean de 62 de ani, a fost accidentat mortal în timp ce mergea pe carosabil. Şoferul a fugit de la locul faptei

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa pe DJ 673 Şaicu, în calitate de pieton, în condiţii ce urmează a fi stabilite în urma efectuării cercetărilor, a fost acroşat de un autoturism, care după producerea evenimentului a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie., transmite IPJ Gorj. 



Anunțul Poliției despre eveniment

"La data de 14 ianuarie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 673 comuna Slivileşti. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că victima accidentului este un bărbat de 62 de ani, din comuna Slivileşti, care se afla în stare de inconştienţă.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa pe DJ 673 Şaicu, în calitate de pieton, în condiţii ce urmează a fi stabilite în urma efectuării cercetărilor, a fost acroşat de un autoturism, care după producerea evenimentului a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 62 de ani a decedat, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.