Pistolarul de la Vama Veche, examinat medical la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare. Ce le-a declarat polițiștilor (GALERIE FOTO+VIDEO)

Polițiștii IPJ Constanța au fost sesizați în din data de 14 iulie a.c., cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani.

Potrivit unui comunicat al Compartimentului de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța de la fața locului a fost ridicată arma folosită de persoana în cauză, respectiv o armă letală cu glonț de calibrul 9x19 mm, pe care aceasta o deținea legal.

„Bărbatul a declarat că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu alte persoane din camping, ar fi acționat accidental pistolul.
Bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. 
Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și a luării măsurilor legale ce se impun“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Împușcături la Vama Veche! Suspectul, convins după câteva ore să renunțe la sinucidere (GALERIE FOTO+VIDEO)

Oficial de la IPJ ConstanțaConflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche! S-a lăsat cu împușcături și amenințări cu suicidul (GALERIE FOTO + VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Împușcături la Vama Veche! Suspectul, convins după câteva ore să renunțe la sinucidere (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Jul 2023 1836

Oficial de la IPJ Constanța Conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche! S-a lăsat cu împușcături și amenințări cu suicidul (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Jul 2023 5512