Planul Roșu activat după un grav accident rutier! Autocar cu peste 70 de turiști din Republica Moldova, implicat (GALERIE FOTO)

Sursa galeriei foto: ISU și IPJ BrăilaÎn cursul nopții în jurul orei 00.10, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 584, între localitatea Bărăganul și Însurăței ar fi avut loc un accident rutier cu victime multiple. 

Potrivit IPJ Brăila, la fața locului s-au deplasat polițiștii care, din primele cercetări, au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cetățean bulgar, în timp ce conducea un autocar cu care transporta 72 de persoane, cetățeni din Republica Moldova, pe DE 584, dinspre Însurăței către localitatea Bărăganul, ar fi lovit o semiremorcă ce se afla pe partea carosabilă, semnalizată corespunzător.

„Până la acest moment, în urma evenimentului, au fost transportate la spital 20 de persoane, fiind activat planul roșu de intervenție de către I.S.U. Brăila la ora 00:40.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate si mostre biologice la spital. 

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Brăila.


În prezent traficul rutier este blocat în totalitate.

Polițiștii deviază traficul atât din localitatea Viziru cât și din localitatea Bărăganul pe rute ocolitoare.

Citește și: 

Accident rutier șocant în județul Argeș! Un bărbat a ajuns la spital (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.