UPDATE Planul Roșu de Intervenție activat după un impact violent între un microbuz și autocamion în județul Suceava! (GALERIE FOTO)

Sursa galeriei foto: ISU SuceavaUn grav accident rutier a avut loc în această după amiază pe DN 17 în localitatea Valea Putnei din județul Suceava.

Potrivit ISU Suceava în accident au fost implicate un microbuz și autocamion.

„Pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Suceava a fost activat Planul roșu de intervenție. La locul evenimentului au fost alocate 3 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje de descarcerare și 3 ambulanțe SAJ“ - au mai precizta reprezentanții ISU Suceava.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este blocat pe DN 17 Câmpulung Moldovenesc – Mestecăniș, în zona localității Valea Putnei, județul Suceava, după ce un microbuz s-a răsturnat pe carosabil, în urma coliziunii cu un autocamion. Două persoane au fost rănite, primind îngrijiri medicale la fața locului. Se estimează reluarea circulației după ora 16.00. 

UPDATE: ora 15.30

În accidentul rutier de la Valea Putnei sunt implicate 12 persoane, dintre care 7 sunt evaluate medical la fața locului, conștiente.

Pana la acest moment, doar 3 persoane, constiente si cooperante, au fost transportate la spital, pentru investigatii suplimentare. Celelalte, raman, deocamdata, sub observatia cadrelor medicale si paramedicale

Citește și: 

Trafic blocat pe calea ferată, la Bistrița din cauza unui accident. O victimă este încarcerată

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.