Polițiști și jandarmi amenințați cu motofierăstrăul de un bărbat la Medgidia. Suspectul, reținut

Poliţişti. Foto: IPJ Bistriţa NăsăudLa data de 4 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 34 de ani.
 
Potrivit IPJ Constanța, acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, ultraj și ultraj contra bunelor moravuri.
 
Astfel, la data de 1 decembrie a.c., bărbatul ar fi amenințat-o cu un motofierăstrău pe persoana vătămată și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.
 
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
 
Bărbatul i-ar fi amenințat și pe aceștia cu motofierăstrăul.
 
Pentru imobilizarea acestuia, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a executat foc de avertisment în plan vertical.
 
Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediu.
 
Ulterior, a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 

Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Revista presei locale

28 Aug 2018 1332

Un scandalagiu din Medgidia a fost reținut de polițiști

20 Jul 2017 1331