Eveniment

Preot filmat în ipostaze jenante alături de o prostituată Scandal sexual - doi tineri, trimişi în judecată pentru şantaj

Potrivit unor surse avocăţeşti, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au pus punct cercetărilor specifice în dosarul preotului Ciprian Stoichin, din Arhiepiscopia Tomisului, care ar fi fost şantajat de doi tineri (unul, absolvent al Facultăţii de Teologie, iar celălalt, fost membru al Coralei „Armonia“), după ce ar fi fost filmat în ipostaze compromiţătoare alături de o prostituată.
 
Surse apropiate oamenilor legii susţin că cei doi tineri deferiţi Justiţiei (Marin M. şi Ionuţ P.) i-ar fi cerut bani preotului pentru a nu publica înregistrarea. Cel din urmă ar fi nepotul unor cunoscuţi preoţi din Constanţa.
 
Cei doi au fost deferiți Justiției în baza articolului 207 din Noul Cod Penal (care face referire la şantaj) raportat la articolul 2, potrivit căruia se pedepseşte cu închisoarea de la unu la cinci ani ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia, şi la articolul 3, dacă faptele prevăzute în alin. 2 au fost comise în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa fiind închisoarea de la doi la şapte ani.
 
Contactat telefonic, Ciprian Stoichin a declarat că nu are informaţii cu privire la existenţa dosarului mai sus precizat şi că, oricum, nu doreşte să comenteze pe marginea acestui subiect.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată al dosarului.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vedetă naţională după o partidă de sex Florin Ciutoiu, supranumit „preotul porno“, s-a întors la parohia sa din Cernavodă

11 Aug 2015 4861

Litoral Tv Preotul constănțean care a fost filmat în compania prostituatelor și apoi şantajat, nu se află la prima abatere

10 Sep 2013 5623

Arhiepiscopia Tomisului despre scandalul sexual, în care sunt implicaţi doi membri ai corului Armonia

09 Sep 2013 1981

Un preot a fost surprins facand sex cu o enoriasa in biserica

07 Apr 2010 5016