Presupus revolutionar prins in flagrant

Un posibil membru al unei asociatii de revolutionari, Valentin Triscaru, a fost prins in flagrant, ieri, in timp ce primea 2000 de Euro * Triscaru s-a oferit sa-l ajute pe denuntator sa intre in posesia unui spatiu comercial * La nici o ora de la retinerea sa, nu mai putin de trei avocati au descins in incinta Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta si au reusit eliberarea celui suspectat de trafic de influenta

Un presupus membru al unei asociatii de revolutionari din Constanta, Valentin Triscaru, a fost prins in flagrant, ieri, in timp ce primea 2000 de Euro de la un administrator al unui spatiu comercial din zona centrala a Constantei. Mobilul afacerii puse la cale de Triscaru era un spatiu comercial, care se afla intr-un vad foarte bun, motiv pentru care afaceristul dorea cu orice pret sa intre in posesia lui. Triscaru s-a oferit sa-l ajute pe denuntator sa intre in posesia spatiului, in schimbul sumei de 2000 de Euro. Ieri la pranz, in baza denuntului celui de la care s-a dorit obtinerea banilor, s-a organizat un flagrant delict, la care au participat lucratori din trupele DIAS si procurori. Flagrantul a fost un succes, initial Triscaru fiind retinut. La nici o ora de la retinerea sa, nu mai putin de trei avocati au descins in incinta Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta si au reusit eliberarea celui suspectat de trafic de influenta. Conform afirmatiilor denuntatorului, caruia nu-i vom divulga identitatea din cauze obiective, Triscaru intentiona sa-i mijloceasca achizitionarea spatiului comercial care apartinea de drept Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat Constanta, spunand ca are relatii in cadrul Primariei Constanta, relatii prin intermediul carora ar fi putut intra lejer in proprietatea spatiului comercial. Denuntatorul detinea acel spatiu pentru care platea regulat chirie societatii mai sus-amintite. Ciudat este faptul ca, ieri, dupa foarte multe insistente, am reusit sa aflam din partea celor din archetul Constanta informatii destul de putine referitoare la acest caz. In alte cazuri de flagrant, unde erau implicate persoane fara nume cu rezonanta sau importanta relevanta, Politia si Parchetul aveau grija chiar sa anunte din timp organizarea unor astfel de flagrante. Cazul de ieri, in principal datorita rapiditatii cu care a fost izolat cel acuzat, precum si trupei de avocati care au sarit in ajutorul acestuia, dar mai ales gratie discretiei care s-a cerut sa fie impusa in acest caz, presupunem ca ar putea fi vorba de o incercare de musamalizare a cazului.In privinta apartenentei lui Triscaru la o asociatie de revolutionari din Constanta se pare ca, totusi, ar face parte dintr-o asemenea organizatie, dar, in ciuda insistentelor noastre, nu s-a putut afla cu certitudine acest lucru. Sefii acestor organizatii au evitat comentariile asupra acestui aspect.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Alertă pe Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe! Trei marinari, dați dispăruți

18 May 2024 3359

Știri Constanța Accident rutier la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada IG Duca (GALERIE FOTO)

18 May 2024 1119

UPDATE Accident rutier grav între Năvodari și Corbu! O persoană a decedat (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 May 2024 7299

Horoscop pentru joi, 16 mai 2024. Se anunță multă forfotă la serviciu pentru una dintre zodii

16 May 2024 712

#DobrogeaDigitală Constanța între anii 1914 și 1934 - „Într-adevăr Constanţa păşeşte pe calea progresului“ (II)

15 May 2024 1151

Știri Constanța Accident rutier cu o mașină de poliție în intersecția Dacia (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 May 2024 1025

UPDATE. Știri Constanța Eveniment rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Trocadero. Intervine o ambulanță (FOTO)

15 May 2024 768

UPDATE Județul Constanța Accident rutier între Poarta Albă și Nazarcea! Intervin pompierii

14 May 2024 858

Știri Constanța Accident rutier pe Șoseaua Mangaliei - un biciclist a fost rănit

14 May 2024 502

#DobrogeaDigitală Constanța între anii 1914 și 1934 - „S-a desvoltat într-un mod vertiginos, timp în care şi-a încincit populaţiunea“ (I)

13 May 2024 993

Lumea marinarilor Pilda Maiorului Murgescu. O eroare perpetuă

13 May 2024 584

UPDATE Județul Constanța Desfășurare de forțe pentru stingerea unui incendiu în Corbu - O casă, în flăcări (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 May 2024 2761

Horoscop pentru luni, 13 mai 2024. Se anunță o zi cu stări de spirit contradictorii pentru una dintre zodii

13 May 2024 606

Județul Constanța Accident pe autostradă! Un TIR și o autoutilitară s-au lovit (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 May 2024 1037

#DobrogeaDigitală „Administraţia românească a luat în primire un sat turcesc în ruină, Kiustendje“

09 May 2024 1322