Presupusul agresor de la Casa Dobrogeană, rămas în libertate Alexandru Lăzărescu, cercetat sub control judiciar (galerie foto)

Alexandru Lăzărescu, de 28 de ani, din Craiova, s-a predat autorităţilor după ce a văzut că ancheta se apropie de prinderea lui. Tânărul este principalul suspect în cazul conflictului care a avut loc duminică dimineaţă la Casa Dobrogeană din Constanţa.

George Burcea, de 30 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital, duminică dimineaţă, după ce a fost înjunghiat de un alt tânăr, pe terasa unui local din Satul de Vacanţă. Din fericire pentru el, intervenţia medicilor i-a salvat viaţa, iar joi a fost externat, fiind în afara oricărui pericol. Tânărul a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa după ce, duminică dimineaţă, în urma unor neînţelegeri dintre două grupuri, Alexandru Lăzărescu l-a înjunghiat pe acesta şi o altă persoană şi apoi a fugit. Ancheta deschisă a presupus audierea multor martori şi realizarea unui portret robot. Presupusul agresor a ales să se predea, când a văzut că procurorii încep să avanseze cu ancheta. Astfel, joi seară, el a ajuns în faţa autorităţilor. După mai multe ore de audieri, procurorii au decis continuarea cercetărilor sub control judiciar pentru 30 de zile.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alexandru Lăzărescu, bărbatul care ar fi înjunghiat o persoană la Casa Dobrogeană, cercetat sub control judiciar

25 Jul 2014 1901

Alexandru Lăzărescu, cautat de autorităţi în scandalul de la Casa Dobrogeană, s-a predat singur poliţiei

24 Jul 2014 3514

Victima agresorului de la Casa Dobrogeană a fost audiată

22 Jul 2014 1769

Scandal la Casa Dobrogeană din Satul de Vacanţă Bărbatul înjunghiat, mutat la Secţia de Chirurgie (galerie foto)

22 Jul 2014 2655

Scandal monstru la Casa Dobrogeană din Satul de Vacanţă Peste 20 de persoane au fost duse la audieri

21 Jul 2014 2284

Tentativă de omor la Casa Dobrogeană Un individ şi-a înjunghiat rivalul de ocazie în Satul de Vacanţă (galerie foto)

21 Jul 2014 4202