Presupusul criminal al soţilor Garoafă, plimbat zilnic la Constanţa

Recursul lui Giani Deli-Iorga, în vârstă de 30 de ani, principalul suspect în cazul morţii soţilor Garoafă din Cernavodă, a fost amânat de judecători pentru azi. Motivul amânării: respectarea dreptului la apărare, Deli-Iorga angajând-o pe Aurica Grigorescu, fostul avocat al cetăţeanului albanez Shyti Blenis.

Scos de anchetatori din Secţia de Neuropsihiatrie Palazu Mare, acolo unde i se face o expertiză psihiatrică, Giani Deli-Iorga, bănuit că i-ar fi ucis pe soţii Elena şi Petre Garoafă din Cernavodă, s-a aflat ieri în atenţia magistraţilor Curţii de Apel Constanţa. Aceştia din urmă trebuiau să judece recursul formulat de individ împotriva măsurii arestării preventive, însă procesul a fost amânat pentru data de azi. Şi asta din cauză că avocatul ales al lui Giani Deli-Iorga, Aurica Grigorescu, nu a fost prezentă în sală. După cum menţionam şi în ediţia precedentă, Aurica Grigorescu l-a apărat pe albanezul Shyti Blenis, care a fost închis pe viaţă, fiind judecat, alături de Ştefan Niculescu, în dosarul triplului asasinat de la Mangalia, din urmă cu aproape şase ani.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

justice

18 Jan, 2011 13:46

e ruda cu procurorul deliorga ? teodr nita raspundea de proxenetii si traficantii de droguri din cernavoda...cine lua spaga? va fi liber criminalul

Articole asemanatoare

12 ani de la dublul asasinat din Cernavodă!

03 Jan 2023 6132

Dosarul care o șocat întreaga țară! Zece ani de la dublul asasinat din Cernavodă

04 Jan 2021 2816