Protest al polițiștilor din Constanța! Ce nemulțumiri au oamenii legii

Programat inițial pentru zilele de 27.11.2023, 28.11.2023 și  29.11.2023, protestul anunțat de sindicaliștii Europol în fața sediului IPJ Constanța a fost reprogramat din cauza vremii nefavorabile din ultimele săptămâni.

Astfel, protestul va avea loc în data de 4 decembrie 2023, solicitarea sindicaliștilor fiind aprobată de primarul Vergil Chițac. 

Potrivit sindicaliștilor Europol, pe trotuarul din  fața sediului Inspectoratului de  Poliție Județean Constanța, situat în municipiul Constanța, Bld-ul Mamaia nr. 101-102, județul Constanța, respectiv pe trotuarul din fața Instituției Prefectului Județul Constanța situat  în bulevardul Tomis,  nr. 51, municipiul Constanța, județul Constanța se va desfăşura o adunare publică organizată de sindicatul EUROPOL.
 
În  intervalul orar aferent zilei de protest vor fi realizate deplasări ale protestatarilor între cele două instituții fără a fi necesară devierea traficului rutier.
 
La adunare vor participa maxim 100 de persoane, fără a se impune existența unui traseu de deplasare.

 „Scopul adunării publice îl constituie nemulțumirile manifestate referitor la încălcarea drepturilor privind planificarea în serviciu a polițiștilor din cadrul structurii rutiere cât și din cadrul unor  structuri de  ordine publică de la nivelul IPJ Constanța. Protestul se va desfăşura cu respectarea  Legii  nr. 60/1991“, au mai precizat organizatorii.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 


Polițiștii din Constanța vor protesta în fața Prefecturii și în fața IPJ! Iată când

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Protestul polițiștilor din Constanța s-a anulat! Programul de lucru rămâne neschimbat pentru o perioadă de 3 luni

31 Jan 2024 903

LIVE VIDEO Protest al polițiștilor în fața IPJ Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Dec 2023 1868

Polițiștii din Constanța vor protesta în fața Prefecturii și în fața IPJ! Iată când

21 Nov 2023 1543

„Refuzul ministrului de a organiza concursuri“ Protest pe trotuarul din fața MAI! Ce șefi împuterniciți avem la Constanța

07 May 2021 2096