Răfuială ca în filme! Un bărbat a murit, în urma scandalului pornit de la pepeni, la Cogealac (VIDEO)

  • Fratele unuia dintre cei loviți a aruncat o piatră mare înspre autoturism, a pătruns prin geamul mașinii și l-a lovit direct în cap pe bărbatul care a murit
 
Localitatea Cogealac, paralizată după un scandal ce a avut loc pe 20 iunie în centrul localității, care ar fi pornit de la vânzarea de pepeni. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a murit. Acesta era din județul Tulcea, conform unor surse, din zona Sarichioi.
 
Străzile localității Cogealac, județul Constanța erau aproape goale în data de 21 iunie 2022, când echipa ZIUA de Constanța s-a deplasat la fața locului pentru a culege informații. Oamenii erau consternați de ceea ce se petrecuse în seara de luni, în jurul orei 18:30.
 
 

Cum s-a petrecut evenimentulDin Tulcea erau venite șase persoane, puși pe scandal. Cu bâte au lovit două persoane, dintre care una se putea vedea pe una dintre filmările care s-au viralizat pe rețelele de socializare. Dupa bătaia aceea s-au suit în mașina avariată din imagini. Fratele unuia dintre cei loviți a aruncat o piatră mare înspre autoturism, a pătruns prin geamul mașinii și l-a lovit direct în cap pe bărbatul care a murit. Restul persoanelor din mașină au fugit imediat după ce au văzut că persoana din vehicul a fost lovită direct în craniu cu o piatră. Mai exact, l-au lăsat pe om să își dea ultima suflare în autoturismul avariat.

 

Ce spun oamenii care locuiesc în casă fața în față cu locația unde s-a întâmplat tragicul eveniment 

 
 


„Sincer să spun, nu știu nimic. Nu cunosc pe aceia. Noi n-am văzut nimic. Suntem o comunitate linistiță. Din câte am auzit, sunt rromi. Și de o parte, și de alta”, spune o femeie care locuiește fix în vecinătatea locului unde s-a întâmplat nenorocirea.  „ Băieții aceia erau niște băieți muncitori. Nu am avut a face. Cumpăram pepeni. Erau oameni pașnici, muncitori. Vorbesc de cei din Sarichioi, județul Tulcea. Oamenii munceau. Nu îi cunoaștem pe cei din Vrancea”, ne mai spunea un bărbat din zonă. 
 
 

Ce spune procurorul Zafer Sadîc

 
Procurorul Zafer Sadîc face precizări importante despre tragedia de la Cogealac, județul Constanța.
 
„Din investigații am stabilit prezumtiv că în cursul serii trecute (n.r. 20 iunie), în jurul orei 18.30, a avut loc un conflict între două grupuri de persoane. Un grup dintr-o comună din județul Tulcea care a venit cu un autoturism, respectiv 6 persoane, în comuna Cogealac.
 
Au coborât înarmate persoanele respective și au atacat doi bărbați din Cogealac.
 
Le-au atacat în mod destul de violent pe cele două persoane vătămate și în timp ce încercau să se refugieze de la locul unde de lăsaseră pline de sânge pe cele două persoane vătămate, exact când au urcat în mașină să plece de la fața locului, un frate al persoaneor căzute la sol s-a enervat, a reacționat, a luat o piatră și a aruncat -o spre autoturismul cu cele 6 persoane. A spart gemul mașinii piatra, iar victima a decedat pe loc. Leziunea a fost extrem de gravă. Supectul bănuit că ar fi aruncat cu piatra și ar fi omorât-o pe victimă este reținut de azi noapte. A fost formulată  propunere de arestare preventivă”, a spus Zafer Sadîc. 
 

 

Cinci persoane, încătușate Prin ordonanţa din data de 21 iunie 2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cinci persoane, acuzate pentru săvârşirea infracţiunii de omor, tentativă la omor și tulburarea liniștii și ordinii publice şi care vor fi reţinute pe timp de 24 de.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în data de 20 iunie 2022, cei cinci reținuți au fost implicați într-o bătaie în urma căreia un bărbat a fost ucis.
 
Procurorul de caz va formula propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, propunere ce va fi trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Mărul discordiei...pepeni Imagini de la fața locului. Un bărbat a murit după un scandal în centrul localității Cogealac. Mai multe persoane au fost rănite (GALERIE FOTO+VIDEO)

Procurorul Zafer Sadîc, precizări importante despre suspectul de crimă de la Cogealac (VIDEO)

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi foști primari din Constanța, trimiși în judecată de DNA! Dosarul, la rejudecare! Noul termen în septembrie

11 Aug 2022 1150

Șofer de 68 de ani, beat, depistat în trafic în județul Constanța. Ce alcoolemie avea

09 Aug 2022 550

Șoferi băuți și fără permis s-au aventurat pe șoselele din județul Constanța

08 Aug 2022 508

Șoferul implicat în evenimentul mortal de la Cobadin nu este la primul accident! Imagini cu un alt impact la Viișoara, în care a fost implicat (VIDEO)

05 Aug 2022 5767

Altar de lumânări pentru cele două copile care au murit în urma accidentului rutier de la Cobadin (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Aug 2022 2860

Crimă la Cogealac! Mai multe persoane au fost trimise în judecată! (VIDEO)

04 Aug 2022 1865

Județul Constanța Pericol în trafic! Bărbat sub influența substanțelor interzise depistat la Cogealac. Ce au găsit polițiștii în mașina suspectului

26 Jul 2022 684

Arde un lan de grâu, la ieșire din Cogealac, județul Constanța

04 Jul 2022 1118

Crimă la Cogealac! Azi se decide libertatea celor cinci suspecți! (VIDEO)

28 Jun 2022 663

Județul Constanța Liceul Tehnologic Cogealac angajează. Nu se solicită vechime

27 Jun 2022 1322

O altă persoană implicată în scandalul de la Cogealac, arestată preventiv pentru 30 de zile

22 Jun 2022 812

Crima de la Cogealac Cei cinci suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

22 Jun 2022 1512

Procurorul Zafer Sadîc, precizări importante despre suspectul de crimă de la Cogealac (VIDEO)

21 Jun 2022 6059

Mărul discordiei...pepeni Imagini de la fața locului. Un bărbat a murit după un scandal în centrul localității Cogealac. Mai multe persoane au fost rănite (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Jun 2022 12647

Crimă la Cogealac! Cinci persoane, încătușate

21 Jun 2022 3314