Scandal la o petrecere de majorat ce avea loc la Medgidia! Un tânăr de 18 ani, reținut (VIDEO)

Sursa foto+video: IPJ ConstanțaUn tânăr de 18 ani a fost reținut de polițiști fiind suspectat că ar fi agresat un alt tânăr la o petrecere de majorat ce avea loc într-un imobil din Medgidia. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 4 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 18 ani.
 

„Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
Astfel, la data de 24 februarie a.c., persoana în cauză ar fi agresat fizic un bărbat, de 18 ani, cu ocazia unui eveniment organizat într-un imobil din municipiul Medgidia, tulburând, astfel, ordinea și linștea publică.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.

 
Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.
 
Citește și. 

Județul ConstanțaProfanare de morminte la Topraisar! Trei bărbați, cercetați de polițiști

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.