Se aglomerează A2, în zona lucrărilor. Șoferii sunt îndrumați spre rutele ocolitoare

•    Conducătorii auto pot opta pentru drumul vechi, pentru a evita aglomerația.
Atenție, șoferi! Centru InfoTrafic al Poliției Române a transmis, în urmă cu doar câteva momente, o nouă informare legată de circulația pe Autoastrada Soarelui, pe sensul de mers spre litoral. Potrivit sursei citate, în zona unde se desfășoară lucrările de asfaltare, s-a format aglomerație.

Iată datele oficiale:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 București – Constanța valorile de trafic sunt în creștere, iar în zona primului tronson unde se execută lucrări de asflatare (kilometrii 27 - 33) s-a format aglomerație.
 Pentru evitarea ambuteiajelor, automobiliștii care doresc să se deplaseze către Constanța sunt sfătuiți să ia în considerare și drumul vechi (DN3 București – Călărași, cu revenire pe autostradă la Fundulea sau Lehliu-Gară).
 Recomandăm participanților la trafic să conducă prudent, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să manifeste disciplină în trafic și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Arhiva ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.