Conducător auto beat reținut pentru 30 de zile după ce a fugit de la locul accidentului! Suspectul nu avea permis iar mașina era neînmatriculată

Accident. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstantaConducătorul auto din Chiraleș, județul Bistrița Năsăud, implicat în accidentul produs pe Drumul Județean 172G, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 
 
Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, ieri, 10 noiembrie, în urma cercetărilor efectuate și probelor administrate de polițiștii Serviciului Rutier, conducătorul auto din Chiraleș, cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier, a fost prezentat Judecătoriei Beclean, cu propunere de arestare preventivă.
 

„În urma probatoriului administrat, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru următoarele 30 de zile.
 
În prezent, bărbatul se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, în noaptea de 9/10 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud au intervenit la un accident rutier, produs pe Drumul Județean 172G, între localitățile Chiraleș și Feleac.

„Din primele verificări efectuate, un bărbat de 34 de ani, din Chiraleș, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers spre Feleac, a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile și a ajuns într-un șanț. După producerea accidentului, conducătorul auto a plecat de la fața locului.
Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager, un bărbat de 63 de ani din Lunca care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că autoturismul implicat nu figurează ca fiind înmatriculat, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere. Acesta a fost căutat de polițiști și depistat pe raza localității Enciu. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei.
Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliției pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, iar cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.

Citește și: 

Șofer băut, implicat într-un accident rutier în județul Bistrița Năsăud

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.