Şofer fără permisNumărul morţilor din accidentul produs de Felciuc a ajuns la trei

Numărul celor decedaţi în accidentul rutier din data de 28 ianuarie, din dreptul reprezentanţei Dacia, a ajuns la trei. Recent, potrivit apropiaţilor celor implicaţi în tragedie, a trecut în nefiinţă şi Alina Bucur, din municipiul Medgidia, pasageră în maşina lovită de Dumitru Sorin Felciuc, autorul tragediei. De menţionat că Felciuc, angajat al firmei de pază Save & Self Security, nu poseda permis de conducere.

Potrivit datelor oferite de lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, pe data de 28 ianuarie, Dumitru Sorin Felciuc, în vârstă de 26 de ani, din Constanţa, deşi nu poseda permis de conducere, se afla la volanul unui automobil marca BMW, cu numere de înmatriculare de Bulgaria, având sensul de mers dinspre Valu lui Traian către municipiul Constanţa. Alături de Felciuc, în maşină se mai aflau Gabriel Adrian Costea, de 18 ani, şi cele două surori ale acestuia, Ramona şi Mariana, toţi din Constanţa. Rutieriştii au mai spus că, în momentul în care a ajuns în dreptul reprezentanţei Dacia, Dumitru Sorin Felciuc a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers, a lovit un microbuz, după care a fost proiectat într-o Skoda condusă de Cristian Gavrizescu, de 20 de ani, din Bucureşti, în care se afla Ionuţ Gurău, Eduard Băncilă, ambii de 18 ani, cu domiciliul în Bucureşti, şi Alina Bucur, din municipiul Medgidia. În urma accidentului, Dumitru Sorin Felciuc şi Gabriel Adrian Costea au decedat. Apropiaţii Alinei Bucur spun că aceasta a murit zilele trecute, ca urmare a rănilor produse. Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere spun că, în acest dosar, cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au dus la producerea tragediei rutiere.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Bărbat decedat într-un teribil accident la intrare în Constanța dinspre Valu lui Traian. Autoturismul a sărit peste sensul giratoriu (GALERIE FOTO+VIDEO)

28 Jul 2022 19873

UPDATE Accident pe bulevardul I.C. Brătianu. O persoană este rănită (galerie foto+video)

11 Feb 2016 2216

Incendiu pe bulevardul IC Brătianu

11 Jul 2015 2351

Patru maşini implicate, un rănit Accident pe DN 3, în dreptul reprezentanţei Dacia - Renault

02 Apr 2015 1815

UPDATE. Trei maşini implicate, o victimă Carambol rutier pe bulevardul IC Brătianu

01 Apr 2015 3073

Ediței limitată, la standarde Renault Model aniversar de la Dacia Logan

17 Aug 2014 3167