Șofer sub influența substanțelor interzise, depistat în trafic pe strada Victoriei, din municipiul Tulcea

Sursa foto: IPJ TulceaIeri, 14 iunie 2023, în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat în trafic un tânăr, în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, din municipiul Tulcea, iar în urma testării acestuia cu aparatul Drug Test, rezultatul a fost pozitiv.

Potrivit IPJ Tulcea, ulterior, au fost prelevate mostre biologice necesare stabilirii existenței sau inexistenței substanțelor psihoactive.

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Citește și: 

Amenzi la Constanța! Vizați cei care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap în parcările publice (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Activitate rutieră Tulcea Șofer drogat, depistat pe o stradă din municipiu

28 Jun 2023 1023

Șofer de 24 de ani, drogat, depistat în Tulcea

25 May 2023 983

Pericol în trafic la Tulcea! Șoferi drogați, depistați la volan

23 May 2023 954

Pericol în trafic în municipiul Tulcea! Un șofer beat și unul sub influența drogurilor, depistați la volan. Ce măsuri au luat oamenii legii

04 May 2023 1112

Șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise, depistat în trafic în municipiul Tulcea

06 Jan 2023 1241

Accident rutier la Constanţa provocat de un şofer aflat sub influenţa substanţelor interzise

10 Jun 2017 5855