Șoferul implicat în cumplitul accident dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche, reținut pentru 24 de ore

Sursa foto: InstagramȘoferul implicat în accidentul dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche a fost reținut în această seară pentru 24 de ore. 

Pe numele acestuia a fost emisă ordonanță de reținere. 

Tânărul de 19 ani este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19 ani, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acesta este bănuit că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța,  urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.

Citește și: 

Cine este șoferul implicat în cumplitul accident dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Accident mortal la 2 Mai! „A fost nevoie de o tragedie fără margini,pentru ca problema lipsei trotuarelor în sate și comune să iasă la suprafață”!

28 Aug 2023 1686

Familia șoferului implicat în accidentul de la 2 Mai are sute de proprietăți imobiliare în Constanța și București

23 Aug 2023 2944

Urmările accidentului din 2 Mai Inspecția Judiciară, control în toată țara! Sunt vizate cauzele cu deținere de droguri și infracțiuni săvârșite sub influență

22 Aug 2023 918

După o noapte în Vama Veche, un şofer s-a urcat băut la volan. A accidentat un pieton şi a fugit de la faţa locului

14 Jul 2019 3322