Spargere la sediul Consiliului Judeţean Galaţi în a treia zi de Crăciun. Poliţiştii au deschis o anchetă

Polițiști în acțiune. Foto:DGPMBLa data de 27 decembrie 2022, la ora 06:00, Secția 1 Poliție Galați a fost sesizată telefonic, de un agent de pază al unei firme de profil din municipiul Galați, cu privire la faptul că, la obiectivul pe care îl are în pază, respectiv Consiliul Județean Galați, a constatat că mai multe birouri au ușile deschise, iar bunurile din interior sunt răvășite.

Potrivit IPJ Galaţi, întrucât cele sesizate au fost constatate și de echipajul de poliție care s-a deplasat, în cel mai scurt timp, la fața locului, s-a constituit o echipă formată din  polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale, Secției 1 Poliție – Compartiment Investigații Criminale și specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic Galați, care efectuează în acest moment cercetarea la fața locului.

„Urmează a se stabili situația de fapt, iar, în funcție de rezultatul cercetărilor și verificărilor preliminarii, se va stabili și încadrarea juridică a faptei“ - au mai precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.