Structurile Forțelor Navale Române, la bilanț!

Foto: facebook/Fortele Navale RomâneÎn Forțele Navale Române, la nivelul structurilor luptătoare și logistice, au fost desfășurate în prima parte a lunii decembrie, ședințele de bilanț și autoevaluare pentru activitățile executate în anul de instrucție 2023.
         
Potrivit Forțelor Navale Române, în cadrul ședințelor, comandanții structurilor autoevaluate au prezentat sintezele principalelor sarcini și misiuni îndeplinite, obiectivele realizate în anul 2023, precum și proiectele aflate în derulare pentru dezvoltarea și modernizarea capabilităților Forțelor Navale Române.
         

„Elementele de autoevaluare și bilanț au fost prezentate conducerii Statului Major al Forțelor Navale, care a apreciat pozitiv modul de îndeplinire a planificării, coordonării și desfășurării activităților specifice în ultimele 12 luni în zona de responsabilitate. De asemenea, șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, și locțiitorii acestuia au mulțumit personalului militar și civil din cadrul unităților militare subordonate, pentru performanțele realizate în anul de instrucție 2023“ - au mai precizat reprezentanții Forțelor Navale Române.

Sursa citată mai menționează că, misiunea principală a Forțelor Navale Române, categorie complexă, modernă și adaptată la standardele NATO, este aceea de a apăra granițele maritime și fluviale ale țării noastre, precum și spațiul naval, terestru și aerian din zona de responsabilitate. Totodată, prin acțiunile desfășurate, Forțele Navale Române contribuie la asigurarea securității și stabilității în regiunea Mării Negre și pe flancul de sud-est al Alianței Nord-Atlantice.

Citește și: 

Vânătorul de mine M 270 „Sublocotenent Ion Ghiculescu”, cap-compas portul militar Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Forțele Navale, la bilanţ - „Forțele Navale Române și-au îndeplinit toate obiectivele planificate în anul 2018"

23 Jan 2019 1538