Știri Constanța Adolescentul suspectat că a distrus cauciucurile a zeci de mașini din Viile Noi, reținut pentru 24 de ore (GALERIE FOTO+VIDEO)

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 09.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat distrugeri la anvelopele unui autoturism, parcat pe strada Șoseaua din Vii.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

„În urma verificărilor efectuate, a rezultat că peste 20 de alte autoturisme, parcate pe strada Șoseaua din Vii și pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. 

La data de 25 septembrie a.c., persoana bănuită a fost identificată ca fiind un minor, de 15 ani.

Astăzi, 27 septembrie, în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Incredibil! Minorul suspectat că ar fi înțepat cauciucurile mai multor mașini din zona Viile Noi, implicat în incendierea blocului de pe strada Nicolae Grindeanu! (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța, anunț de ultim moment despre adolescentul suspectat că a distrus cauciucurile a zeci de mașini din Viile Noi (VIDEO)

27 Sep 2023 6305