UPDATE. Știri Constanța azi Accident rutier între două autoturisme la intrarea în localitatea Medgidia. Una dintre mașini a intrat în stâlp (FOTO+VIDEO)


Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța a fost alertat astăzi, 6 septembrie 2023, cu privirea la un accident rutier între două autoturisme la intersecția localităților Medgidia și Cuza Vodă.
 
În urma accidentului a rezultat o victimă.

UPDATE:

„La accident, intervine SAJ cu două echipaje tip B. Din accident au rezultat 2 victime, un barbat și o femeie, ambii conștienți, stabili hemodinamic si respirator, care prezintă doar politraumatism minor la nivel toracic și cranian. Misiunea este în desfășurare în acest moment, iar intenția colegilor este de a evacua victimele, către CPU Medgidia”, transmt reprezentanții ISU Dobrogea.


Oficial de la IPJ Constanța:


La data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 11.35, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 22 C, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o o femeie, de 22 de ani, respectiv un bărbat, de 45 de ani.

Autoturismul condus de femeie a părăsit partea carosabilă, fiind proiectat într-un stâlp. 

În urma accidentului rutier, au fost răniți ambii conducători auto, precum și 3 pasageri.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



 

Citește și:
Știri Constanța azi: Un TIR a intrat într-un stâlp! O victimă a ajuns la spital


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.