Știri Constanța azi Detalii despre crima șocantă din Mangalia. Ce spune prim-procurorul Viorel Gabriel Teliceanu

  • O crimă oribilă a șocat orașul Mangalia. O tânără de 18 ani, A.E., a fost găsită fără suflare într-un parc.

O crimă oribilă a șocat orașul Mangalia. O tânără de 18 ani, A.E., a fost găsită fără suflare într-un parc.
 
După ce au identificat-o, anchetatorii au anunțat că au și o suspectă în acest caz.În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui.
 
Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța“ - au precizat IPJ Constanța
 
În urmă cu scurt timp, Tribunalul Constanța a admis propunerea de arestare preventivă a suspectei și a emis mandatul de arestare preventivă valabil de azi, 7 august 2023, timp de 30 de zile, până pe 5 septembrie 2023, inclusiv.
 
Hotărârea Tribunalului poate fi contestată la Curtea de Apel.
 
Suspecta a fost reprezentată de un avocat desemnat din oficiu, din cadrul Baroului Constanța.
 
Iată ce precizări a făcut Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța privitoare la caz:
 

„Aseară la orele 22.00, am dispus reținerea unei persoane de sex feminin de 18 ani pentru săvârșirea infracțiunii de omor.
 
Astăzi am formulat o propunere de arestare preventivă, s-a și judecat și a fost admisă pe o perioadă de 30 de zile.


 
E vorba de două persoane de sex feminin, agresoarea și victima erau chiar prietene, ele se știau încă de la grădiniță. De 18 ani amândouă, veniseră pe litoral să lucreze cameriste și pe fondul unui conflict care mocnea de mai mult timp, inculpata a înjunghiat-o în zona cervicală pe victimă și a produs decesul.
 

Se pare că ele lucrau în aceeași cameră și conviețuirea dintre ele devenise destul de dificilă, motiv pentru care și victima intenționa să se mute din acea cameră, de fapt să plece acasă.
 
Din ceea ce mi-a relatat inculpata, după ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o într-o valiză, chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul și a chemat un taxi. A fost ajutată de un coleg care trecea întâmplător prin zonă, a pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului și apoi a cerut taximetristului să o lase undeva în proximitatea parcului unde a și fost găsită victima.
 
E vorba de o singură persoană, un singur autor, această persoană de sex feminin, nu avem niciun dubiu cu privire la numărul de persoane care ar fi participat la săvârșirea infracțiunii.
 
A fost ajutată de taximetrist, chiar dacă acesta a și întrebat-o în mod insistent ce conținea valiza, întrucât era foarte grea, numai că ea i-a motivat că are cărți în valiză.
 
A făcut cumva curat, dar nu în totalitate, în camera de cazare în care s-a și săvârșit infracțiunea. Spune inculpata că de la momentul înjunghierii până la decesul efectiv ar fi trecut undeva la 30 de minute, timp în care i s-a scurs și sângele victimei și din acest motiv nici nu ar fi curs sânge pe tot traseul pe care l-a avut până la banca din parc”, a declarat acesta.
 

Declarația completă poate fi văzută în video-ul de mai jos.

Citește și:
EXCLUSIV - Instanța a decis arestarea! Crimă la Mangalia! Suspecta principală, în fața judecătorilor! Tribunalul Constanța decide măsura preventivă (FOTO+VIDEO)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Suferință cruntă! Tânăra ucisă la Mangalia, condusă astăzi pe ultimul drum

10 Aug 2023 1417