Știri Constanța IPJ Constanța dezvăluie detalii despre moartea bebelușului de la Eforie (VIDEO)

Cadavrul unui făt a fost găsit duminică dimineață, 17 septembrie, pe o plajă din stațiunea Eforie Nord.

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112, duminică dimineață, în jurul orei 09:00, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Un turist care se afla pe plaja din stațiunea Eforie Nord, în zona Steaua de Mare, a găsit sacul în interiorul căruia se bebelușul. 

Polițiștii din Eforie s-au deplasat la locul indicat de turiști și au constatat că cele sesizate se confirmă. De asemenea, s-a constatat că fătul era decedat și nu se mai putea face nimic.

Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 09.20 , polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz sunt în curs de efectuare.

În cauză, s-a stabilit că este vorba de un cadavru de sex bărbătesc.Acesta a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.


Citește și:

Știri Constanța. Mărturia cutremurătoare a bărbatului care a găsit cadavrul nou-născutului abandonat la Eforie- "Dacă faceți copii, să îi creșteți" (VIDEO)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.