Știri Constanța Strada Ștefan cel Mare prinde contur în zona Tomis Mall (FOTO)

Miercuri, 26 iulie, așa cum vedea vedea în secțiunea Galerie foto a materialului, așa arată strada Ștefan cel Mare din municipiu.

Ușor, ușor, zona prinde contur în zona Tomis Mall. 

S-a luat o decizie foarte bună pentru cei care se plimbă în zonă dar și pentru locuitori. Pentru a nu se face praf, au fost montate stropitori.  

Proiectele derulate în municipiul Constanța trebuie finalizate până cel mai târziu la sfârșitul anului 2023, altfel, municipalitatea va fi obligată să continue restul de lucrări din fonduri proprii și eventual să returneze banii europeni.

După mai multe comentarii care taxau autoritățile pentru lentoarea cu care se desfășoară lucrările pe strada Ștefan cel Mare, care  a culminat cu demontarea dalelor, primarul municipiului Constanța a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care recunoștea faptul că se reface pavajul, dar sublinia faptul că totul se face pe cheltuiala constructorului. 

Iată ce spunea atunci primarul Chițac: 

 „Da, refacem pavajul pe Ștefan cel Mare.

Nu, nu plătim nimic în plus.

Am cerut constructorului să refacă pavajul de granit de pe Ștefan cel Mare, pentru că altfel nu îi vom recepționa lucrarea, iar acesta a început deja intervenția.

Decizia am luat-o acum, pentru că a fost nevoie de timp în care să observăm comportamentul la utilizare al pavajului.


Foarte important de reținut este faptul că intervenția suplimentară este făcută pe cheltuiala constructorului. Constanța nu va cheltui niciun ban de la buget pentru acest lucru. Reamintesc faptul că întreg proiectul de pe Ștefan cel Mare este realizat cu fonduri europene.

Numai cine nu muncește nu greșeste, mai important este să nu persistăm în greșeală. Aveți încredere, va fi mai bine“ - este mesajul postat de Vergil Chițac pe pagina sa de Facebook.


Citește și: 

FOTOREPORTAJ.Cum arată strada Ștefan cel Mare din Constanța la câteva zile după ce a fost scos pavajul recent instalat (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.