Surse. Rusia Explozie gigantică la o benzinărie din Daghestan. Imagini cutremurătoare de la fața locului (VIDEO)

Sursă foto: agerpres.ro
  • Conform agerpres.ro, o explozie din Daghestan, republică din Caucazul rus, la o benzinărie din acea zonă ar fi ucis cel puțin 35 de oameni și alte zeci de persoane ar fi fost rănite de suflul exploziei.
 
Potrivit agerpres.ro, ar fi avut loc o explozie la o benzinărie din Daghestan, Rusia, care ar fi ucis cel puțin 35 de oameni și ar fi rănit zeci de alte persoane.
 
„Numărul total de morţi este de 35“, potrivit ministerului, care evocă de asemenea zeci de răniţi.

Cu puţin timp înainte, Ministerul rus al Sănătăţii a anunţat un bilanţ de 33 de morţi şi circa 80 de răniţi.

Cauzele catastrofei nu sunt încă cunoscute, dar accidentele şi incendiile de acest tip sunt ceva obişnuit în Rusia, potrivit AFP. Adesea, ele sunt provocate de încălcări ale normelor de securitate sau de vechimea instalaţiilor.

Explozia, produsă în cursul nopţii, a devastat o staţie de benzină dntr-o periferie a Mahacikala, capitala Daghestanului, şi a provocat un crater de mari dimensiuni şi un incendiu gigantic, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea rusă.

„Totul în jurul nostru era în flăcări (...), nu se vedea nimic“, a povestit un martor pentru canalul de televiziune rus Ren-TV, în timp ce medicii îi acordau îngrijiri pentru o rană la cap.

Preşedintele rus Vladimir Putin a transmis marţi, 15 august 2023, condoleanţe apropiaţilor victimelor şi le-a urat răniţilor „o restabilire rapidă“, potrivit unui comunicat al Kremlinului, Liderul din Belarus, Aleksandr Lukaşenko, aliat al Moscovei, a transmis şi el condoleanţe.

„Cauzele tragediei sunt pe cale de a fi clarificate“, a postat pe Telegram liderul din Daghestan, Serghei Melikov, aducând un elogiu „acţiunilor eroice“ ale salvatorilor care au permis evitarea unui bilanţ mai grav.


 

Citește și:

Cazuri șocante în ArgeșUn copil de 2 ani, lovit de o mașină, a suferit un traumatism la cap! Un biciclist, decedat într-un alt accident

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Momente de groază! Rușii au atacat portul Reni de pe Dunăre, aflat în aproprierea României

16 Aug 2023 1219

Rusia a anunțat! A descoperit urme de explozibili pe o navă de cereale străină

24 Jul 2023 1174

Ucraina Explozii puternice au zguduit Kievul duminică dimineaţa

05 Jun 2022 1545

Războiul din Ucraina face victime în apele Mării Negre. Marsuin găsit cu arsuri de la explozia unor bombe (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 May 2022 2359

Experţi de la Chişinău, după incidentele din regiunea separatistă Transnistria „Republica Moldova are foarte mari motive pentru îngrijorare"

26 Apr 2022 1157

Bărbatul care și-a pierdut soția și fetița în atacul din Odesa povestește drama prin care trece. „Lumea mea a fost distrusă de o rachetă rusească”

26 Apr 2022 3441

Ucraina Obuze de mortier au explodat în apropierea ministrului de interne ucrainean pe linia frontului

19 Feb 2022 2408

Minune în prima zi din 2019 în Rusia. Ce au găsit salvatorii printre ruinele unui imobil prăbușit după o explozie

01 Jan 2019 1557

Explozie, soldată cu cel puţin şase morţi

06 Nov 2016 1924

Explozie puternică la un mall din Rusia

11 Mar 2015 1084