Tâlhărie la Techirgiol!



Polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirgiol, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 23 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, la data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 21.30, acesta ar fi deposedat, prin violență, un bărbat de 48 de ani, de un telefon mobil și suma de 200 de lei, pe strada Dr. Ion Tătăranu.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 23 decembrie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile. 

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 


Procurorii acuză - delapidare la Universitatea „Ovidius” din Constanța! Dosarul se va rejudeca în parte
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un bărbat din Techirghiol a ajuns în arest

27 Jul 2014 1790