Tânără de 25 de ani agresată în Centrul Vechi al Capitalei! Principalul suspect, depistat de polițiști

O tânără de 25 de ani a ajuns ieri dimineață în stare gravă la spital după ce a fost găsit în stare de inconștiență în scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei. 

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, poliţiştii de la Poliţiei Capitalei - Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi despre faptul că o femeie ar fi fost agresată, duminică dimineaţa, în jurul orei 05.40 în Centrul Vechi al Capitalei.

Deplasați la fața locului polițiștii au constatat că este vorba despre o femeie, care se afla în stare de inconştienţă, în scara unui bloc din Sectorul 3 - Centrul Vechi.

Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. 

.„La acest moment, persoana vătămată se află la spital, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, se arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.


În urma investigațiilor efectuate polițiștii au reușit să-i dea de urmă suspectului. 

Conform unor surse, acesta ar fi un cetățean din Republica Moldova. 

Citește și: 

Constanța. Fostul profesor acuzat că și-ar fi atins elevii în zonele intime, menținut sub control judiciar!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.