Tânără de 18 ani agresată sexual și șantajată de către instructorul cu care efectua ore de conducere a autoturismului

Foto cu rol ilustrativ: ArhivaLa data de 09 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de un bărbat, bănuit de comiterea faptei de agresiune sexuală și șantaj, în cadrul unui dosar de urmărire penală.

Potrivit reprezentanților IPJ Ilfov, în fapt, la data de 4 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au fost sesizați în mod direct, de către o tânără, în vârstă de 18 ani, cu privire la faptul că, în ziua de 02 octombrie a.c.  a fost agresată sexual și șantajată de către instructorul, cu care efectua ore de conducere a autoturismului, în vederea susținerii examenului pentru obținerea permisului de conducere.

2În temeiul sesizării, polițiștii de investigații criminale au desfășurat activități specifice, context în care, la data de 09 octombrie a.c., l-au prins în flagrant pe bărbatul reclamat, împrejurare în care, acesta ar fi încercat să exercite acte de agresiune sexuală, asupra persoanei vătămate. 

La data de 10 octombrie a.c., bărbatul, în vârstă de 55 ani, a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Citește și: 

Flagrant la școala de șoferi! Instructor auto, prins în timp ce primea mită. Ce i-a promis unei viitoare șoferițe

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.