Trei ani, începând cu data de 15 decembrieUn singur procuror de la Constanţa cu cerere de detaşare în Consiliul Superior al Magistraturii

procuror-ParchetTribunalulConstanta.jpgConsiliul Superior al Magistraturii a analizat, în cadrul ultimei şedinţe, referatul direcţiei Resurse Umane şi Organizare privind cererile depuse de către procurori în cadrul procedurii declanşate de consiliu în vederea ocupării, prin detaşare, a şase posturi de consilier juridic - personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din cadrul aparatului propriu al instituţiei.

De la Constanţa, un singur magistrat a cerut detaşarea, însă Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării.

Revenind, în urmă cu puţină vreme, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât detaşarea în cadrul consiliului a doi procurori, pe o perioadă de trei ani, începând cu data de 15 decembrie. Scurta listă este deschisă de Carmen Vişan, procuror la Direcţia Naţională

Anticorupţie, şi închisă de Daniel Câmpeanu, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov. Tot Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea cererilor de detaşare în cadrul consiliului formulate de şase procurori: Danusia Ramona Arvinte - procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, Andreiaş Constantin - procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, Elena Alexandra Panaitescu - procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti, Angelica Paraschiva - procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, Paul Dorin Rădulescu - procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova şi Daniel Marius Şerbănescu - procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Numele procurorului Andreiaş Constantin, de la Parchetul Tribunalului Constanţa, apare şi în decizia Consiliului Superior al Magistraturii de a respinge toate cererile venite de la malul mării referitoare la promovarea într-o funcţie de execuţie la instanţa superioară ori la parchetul superior. După cum arătam şi în ediţia trecută, lista cuprindea şapte judecători şi un procuror.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 02311 Constanța angajează! Ce post este scos la concurs

20 Apr 2024 7796

Exclusiv Valul nou în magistratură! Cine sunt și de unde vin noii judecători din Constanța și Tulcea. Lista (DOCUMENT)

26 Mar 2024 3270

Centrul Militar Zonal Constanța angajează. Ce post este scos la concurs și cine poate participa

23 Mar 2024 1348

Un an de închisoare cu amânare pentru Viorela Mirabela Călin, fost consilier juridic superior la Primăria Constanța (MINUTĂ+DOCUMENT)

21 Mar 2024 876

Un angajat al Consiliului Județean și-a cerut transferul la Agenția pentru Pescuit și Acvacultură din cadrul Ministerul Agriculturii! Despre cine este vorba?

15 Mar 2024 826

Ce au găsit procurorii DNA într-un coș de gunoi Viorela Mirabela Călin, fost consilier juridic superior în Primăria Constanța, acord cu procurorii DNA! Ședință importantă azi la Tribunalul Constanța (DOCUMENT)

19 Feb 2024 1581

Angajări Constanța Post vacant la Spitalul Clinic CF Constanța. Condiții

18 Jan 2024 1787

Angajări Constanța Universitatea Ovidius din Constanța scoate la concurs două posturi de consilier juridic. Iată ce trebuie să faci

16 Nov 2023 1153

Un angajat al Consiului Județean și-a cerut transferul la Primăria Năvodari (DOCUMENT)

20 Oct 2023 1238

Angajări Constanța Serviciul Public de Gospodarie Comunală Techirghiol face angajări

10 Oct 2023 1140

Angajări la Universitatea Ovidius Constanța. Posturile pentru care se organizează concursul

28 Sep 2023 1525

Argus SA, unul dintre cei mai importanți producători de uleiuri vegetale din România, recrutează

26 Jul 2023 845

Argus SA, unul dintre cei mai importanți producători de uleiuri vegetale din România, recrutează

25 Jul 2023 764

Argus SA, unul dintre cei mai importanți producători de uleiuri vegetale din România, recrutează

24 Jul 2023 798

Argus SA, unul dintre cei mai importanți producători de uleiuri vegetale din România, recrutează

23 Jul 2023 549