Trimis în judecată alături de şeful Poliţiei TulceaSubcomisarul Adrian Ciocia vine la Constanţa

ciocia-palatuldejustitie.jpgSubcomisarul Ionel Adrian Ciocia din cadrul Poliţiei Tulcea, trimis în judecată de Direcţie Naţională Anticorupţie, acuzat fiind de fals intelectual, uz de fals, instigare la mărturie mincinoasă şi sustragere de înscrisuri, vine la Constanţa. Mai precis, poliţistul vine la Curtea de Apel Constanţa pentru că reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor - Comisia de Jurisdicţie a Imputaţilor a atacat cu recurs o decizia a Tribunalului Tulcea. Termenul de judecată în procesul de la Constanţa a fost stabilit pentru data de 29 octombrie. Amintim că Ionel Adrian Ciocia a fost trimis în judecată alături de comisarul-şef Gheorghe Bumbac şi de Cristian Mihail Leoveanu, patron al unei societăţi de taximetrie, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile detrafic de influenţă, fals în declaraţii, participaţie improprie la fals intelectual, uz de fals şi tentativă de înşelăciune.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investiție de aproximativ 1,5 milioane de euro Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” vrea să cumpere servicii pentru organizarea a două festivaluri (DOCUMENT)

01 May 2024 381

Consiliul Județean Constanța a aprobat Organigrama, Statul de funcții și Regulamentul de Organizare și Funcționare de la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” (DOCUMENT)

29 Dec 2023 1191

Matei Berchez a adus victoria Farului Constanța în disputa cu FCSB de la Under-15 (GALERIE FOTO)

04 Aug 2022 1507

Declarații de avere Alina Onel, director economic al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, are două mașini (documente)

31 Jul 2021 2674

Trei manageri în trei luni. Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" are un nou director interimar

16 Nov 2020 3092