Un polițist beat a intrat cu mașina într-un copac! Ce alcoolemie avea în momentul accidentului

La data de 24 noiembrie 2023, în jurul orei 00:53, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DN 26, în afara localității Vânători, din județul Galați, a avut loc un accident rutier.

Potrivit IPJ Galați, din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 42 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 26, având direcția de deplasare dinspre localitatea de domiciliu către comuna Tulucești, la km. 8 + 90 de metri, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare al autovehiculului care a părăsit partea carosabilă și a lovit un pom ornamental. 

Conducătorul auto a fost preluat și transportat de un echipaj medical de la ambulanță la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați, dar nu a rămas internat.

„La testarea alcoolscop valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că la unitatea spitalicească i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Precizăm faptul că bărbatul, care se afla la volanul autoturismului personal, are calitatea de polițist și este angajat în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, motiv pentru care conducerea instituției a dispus de îndată Biroului Control Intern declanșarea cercetării disciplinare față de acesta.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, iar cercetările au fost preluate de unitatea de parchet competentă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Galați.

Citește și: 

Prăpăd pe un drum din Iași! O autocisternă cu propan înmatriculată în Ucraina a distrus doi stâlpi, două mașini și o conductă de gaze (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.