Un șofer în comă alcoolică s-a răsturnat cu mașina furată de la cumnatul său. Suspectul a ajuns după gratii

Politia. Foto: facebook/DGPMBLa data de 24 septembrie 2023, în jurul orei 06:10, pe Drumul de Centură din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.
        
Potrivit IPJ Galați, din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați Rutieră, s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 42 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul de Centură, dinspre strada Oltului către strada Brăilei, când a ajuns în zona bifurcației dintre strada Drumul de Centură și breteaua către strada Brăilei, ar fi pierdut controlul direcției, a acroșat bordura separatoare și s-a răsturnat pe partea carosabilă.
        
În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea bărbatului, aflat singur în autovehicul, acesta fiind preluat și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.
        

„La testarea cu aparatul etilotest a fost indicată valoarea de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, la unitatea spitalicească, i-au fost recoltate și mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
        
De asemenea, din cercetări polițiștii au stabilit că autoturismul pe care îl conducea, aparține unei firme de închirieri auto din municipiul București, de unde fusese închiriată de cumnatul acestui bărbat. Profitând de faptul că cel care închiriase autoturismul era plecat în cursul nopții de 23/24.09.2023 din locuința comună, bărbatul, de 42 de ani, a luat cheile și a condus pe mai multe artere rutiere din municipiul Galați, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
        
După administrarea probatoriului în dosarul penal întocmit pentru infracțiunile de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Galați.

        
În cursul zilei de astăzi, 25.09.2023, bărbatul va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive. 

Citește și: 

Șofer fără permis urmărit în trafic de polițiștii IPJ Tulcea. Suspectul, depistat în județul Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șofer beat și drogat depistat în trafic la Galați! Suspectul a încercat să fugă de polițiști

06 Jan 2024 676

Pericol public în trafic Bărbat la un pas de comă alcoolică depistat la volanul unei autoutilitare. Incredibil ce alcoolemie avea acesta

13 Nov 2021 1686

Pericol public pe șosea! Șofer cu alcoolemie record, depistat de polițiști la Galați. S-a ales cu dosar penal (video)

31 Jul 2021 2065

Accident mortal. Mai multe victime, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un șofer beat

05 Nov 2017 10879