Un tânăr s-a spânzurat într-un cămin studențesc din Pitești. Polițiștii au demarat o anchetă

Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ:Facebook/DGPMBÎn dimineața de 01 mai a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piteşti  au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-un  cămin studențesc din Pitești,  a fost găsit un tânăr spânzurat. 

Potrivit unui comunicat al Compartimentului Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

„Din primele verificări s-a stabilit că, un tânăr, de 23 de ani, din Leordeni, care urma tratament antidepresiv, s-ar fi spânzurat în casa scării căminului.

Trupul tânărului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor fi continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs“ - au mai precizta reprezentanții Compartimentului Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.