UPDATE Caz șocant în Ilfov! Copil de cinci ani ținut ostatic în casă de propriul tată. Suspectul amenință că va ucide fetița și se va sinucide

Poliția. Foto: facebook/DGPMBDe mai bine de 18 ore, un bărbat din judeţul Ilfov își ține sechestrat copilul de cinci ani în casă și amenință că îl ucide și apoi își ia viața. 

Suspectul și-a agresat soţia şi apoi s-a baricadat în locuinţă cu copilul în vârstă de cinci ani.

„La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu copilul, de 5 ani", au transmis reprezentanții IGPR.

La faţa locului intervint poliţiştii din Ilfov, luptătorii SIAS, precum şi o echipaje din cadrul ISU.

UPDATE: 

Intervenţia poliţiştilor în cazul bărbatului din Chiajna, continuă. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a precizat că fetiţa nu a suferit vătămări, fiind "în afara oricărui pericol la acest moment".

"Bărbatul a avut grijă de minoră, aceasta nu a suferit vătămări corporale, bărbatul nu a fost agresiv cu aceasta. Negociatorii Poliţiei Române au deschis un canal de comunicare cu acesta încă de aseară, au comunicat permanent în mod direct cu bărbatul care, până la această oră, nu are revendicări, însă ceea ce este foarte important de precizat este că bărbatul are grijă de minoră, aceasta nu a suferit leziuni corporale, se află în afara oricărui pericol la acest moment. De asemenea, acesta a solicitat hrană pentru minoră, hrană care a fost dusă de către negociatorii Poliţiei Române, a fost oferită. Poliţia Română, prin structurile prezente la faţa locului, doreşte o soluţionare amiabilă a acestui eveniment, drept pentru care desfăşurăm toate activităţile din competenţă", a spus Georgian Drăgan.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.