UPDATE. Județul Constanța Accident rutier grav pe podul de la Ovidiu. Trei persoane, rănite. Patru mașini și un microbuz de călători, implicate (GALERIE FOTO+VIDEO)

Accident pe podul de la Ovidiu. Foto: ZIUA de ConstanțaUn grav accident rutier a avut loc în această dimineață pe pod în localitatea Ovidiu, județul Constanța. 

Poitrivit ISU Dobrogea în accident au fost implicate patru autoturisme. 

O persoană a fost grav rănită, victima fiind inconștientă. 

La fața locului intervine Detașamentul Fripis cu Descarcerarea și SMURD B2 cu 6 subofițeri și Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și SMURD B2 cu 8 subofițeri.

De asemenea, la accident se deplaseaza și un echipaj SMURD C Palas și o ambulanță SAJ.

UPDATE: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2A Constanța-Hârșova, pe podul din localitatea Ovidiu, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane (în care se aflau șoferul și trei pasageri) și alte patru autovehicule. Potrivit primelor informații, două persoane au suferit răni ușoare, fiind evaluate medical la fața locului.
 
Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare, fiind valori ridicate de trafic în zonă. Se estimează reluarea normală a
circulației în 45 de minute.


UPDATE: 

Potrivit SAJ Constanța în urma accidentului au rezultat trei victime. Este vorba despre un adult cu traumatism toraco-abdominal, conștient, un minor de 17 ani cu traumatism abdominal și a trei avictimă, un adult cu traumatism lombar și de membru superior. 

Toate cele trei victime au fost transportate conștiente la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale de specialitate.  

UPDATE - Oficial de la IPJ Constanța

„Astăzi, în jurul orei 8.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, dinspre localitatea Lumina către orașul Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un microbuz, condus de un bărbat, de 45 de ani, și 3 autoturisme. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 3 persoane (2 femei și un bărbat), pasageri în 2 dintre autoturisme.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier în Constanța! O mașină cu numere de Tulcea s-a răsturnat (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 123

Accident rutier în Constanța! O mașină a intrat într-un stâlp (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 1090

Județul Constanța Atenție, șoferi! Accident rutier pe DN 22, între localitățile Tariverde și Mihai Viteazul (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 1347

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 517

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 1358

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 237

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 685

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 697

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 640

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 835

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 303

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 602

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 567

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 956

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 922