UPDATE. Sinucidere în grup în Călărași. Trei persoane au consumat o substanță necunoscută dintr-o sticlă apoi s-au aruncat în Dunăre (VIDEO)

  • Trei persoane s-au aruncat în apa Brațului Borcea al Fluviului Dunărea, cu intenția de a se sinucide.
  • În cursul anului 2021, cele trei persoane au protestat față de refuzul Primăriei Municipiului Călărași de a le retroceda mai multe proprietăți.
 
 





IPJ Călărași a fost sesizat cu privire la faptul că trei persoane (mama, fiica și ginerele) au intrat voluntar în apa Brațului Borcea al Fluviului Dunărea, cu intenția de a se sinucide.
 
 





 

Cele 3 persoane au fost extrase din apă, două  dintre acestea (cele două femei)  fiind declarate decedate, iar cea de-a treia (bărbatul) prezintă semne vitale (conștientă), fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului.




Din primele verificări a rezultat faptul că, înainte de a intra în apă, cele 3 persoane au consumat o substanță necunoscută dintr-o sticlă, iar în cursul anului 2017, cele 3 persoane au mai avut o tentativă de suicid prin aceeași metodă.
 




 
Totodată, s-a stabilit că în cursul anului 2021, cele 3 persoane au protestat față de refuzul Primăriei Municipiului Călărași de a le retroceda mai multe proprietăți.
 
 
 
Forțe MAI se află  la fața locului. Se efectuează cercetări.


UPDATE. Oficial de la ISU Călărași


Două persoane de sex feminin și-au pierdut viața, iar o a treia, de sex masculin, a ajuns la spital în stare de hipotermie.




Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Călărași au fost solicitați să intervină de urgenţă astăzi în jurul orei 15.45, pentru extragerea a trei persoane din apa rece a Borcei și pentru a acorda primul ajutor de urgenţă.



Pompierii s-au deplasat la fața locului, în municipiul Călărași, în zona Parcului Mare, pe malul brațului Borcea, cu mai multe echipaje de intervenţie: un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj se primă intervenţie și comandă, respectiv cu o barcă pneumatică cu motor.



Au fost extrase rapid din apă cele trei persoane, două dintre acestea fiind în stop cardio respirator, iar o a treia în stare de hipotermie.


Din nefericire, în ciuda eforturilor efectuate în scopul resuscitării, medicul de pe ambulanța S.A.J. Călărași, aflat la fața locului a declarat decesul celor două persoane de sex feminin.


Cea de-a treia persoană, un bărbat, a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD și a colegilor de la Ambulanță, acesta fiind transportat de urgenţă la Uniunea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Călăraşi.


Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care două persoane și-au pierdut viața, iar o a treia a ajuns în stare de hipotermie la spital, informează purtătorul  de cuvânt al Inspectorului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași - Plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu













Foto: Facebook/ISU Călărași




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Limita extremă a geloziei. Când disperarea devine fatală

21 Apr 2024 498

Imaginile tragediei de la Conacu, județul Constanța Un bărbat de doar 44 de ani, găsit spânzurat în anexa unei case cuprinse de flăcări (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 2455

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etaj în zona Casei de Cultură. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 1398

Tragedie în București! A murit un medic ATI de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare 'Prof.Dr. C.C. Iliescu'

12 Apr 2024 1812

Știri Constanța azi Intervenție de urgență în zona plajei Reyna! Persoană în pericol de înec (FOTO+VIDEO)

19 Jan 2024 2087

Intervenție de urgență pe strada Primăverii din Constanța! Ce s-a întâmplat (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Jan 2024 1254

Un bărbat a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui hotel din Slatina, județul Olt

17 Jan 2024 759

Povestea uimitoare a patru polițiști. Cum au convins un bărbat să renunțe la gândurile sinucigașe

04 Jan 2024 850

Femeia care, în încercarea de a se sinucide, a ucis o altă femeie care trecea pe trotuar, reținută pentru omor

14 Dec 2023 1024

Tragedie în județul Hunedoara! Două fete de 15 ani au murit! Minorele s-ar fi aruncat împreună de la înălțime

09 Dec 2023 1953

Un tânăr din Constanța a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc din Buzău

07 Dec 2023 1583

Tragedie în județul Botoșani! Un polițist s-a sinucis pe mormântul fetiței sale decedate la vârsta de un an

30 Nov 2023 1697

Viață salvată în ultimul moment de polițiștii din Bistrița!

06 Nov 2023 908

În Ilfov Salvată de la sinucidere, în ultimul moment

05 Nov 2023 1141

Intervenție în Olt Un bărbat amenință că se sinucide! Totul pe fondul unor discuții contradictorii cu un membru al familiei

26 Oct 2023 857