Urmărire spectaculoasă în Mamaia! Un polițist din cadrul Postului de Poliție Lumina aflat în timpul liber, a prins un infractor

foto: IPJ Constanța
Într-o acțiune desfășurată în stațiunea Mamaia, agentul principal de poliție Curtseit Sinan, din cadrul Postului de Poliție Lumina, a reușit să captureze un bărbat căutat de autorități pentru executarea unei pedepse pentru furt.

Aflat în timpul liber și însoțit de soție, polițistul a observat mașina suspectului. Recunoscând imediat vehiculul, polițistul a pornit în urmărire și a solicitat sprijinul colegilor din serviciu.

Oficial de la IPJ Constanța 

Era în jur de ora 22.30 când colegul nostru, agent principal de poliție Curtseit Sinan, din cadrul Postului de Poliție Lumina, se afla în stațiunea Mamaia.

Era în timpul liber și ieșise la o plimbare cu soția.

Pe lângă autoturismul lor a trecut în viteză o mașină, pe care colegul nostru a recunoscut-o imediat. 

Proprietarul acesteia era dat în urmărire, pe numele lui fiind emis mandat de executare a pedepsei pentru săvârșirea infracțiunii de furt. 

Polițistul a pornit după el și a cerut sprijinul colegilor aflați în serviciu. După o adevărată urmărire prin stațiunea Mamaia, bărbatul urmărit a oprit autoturismul și a încercat să fugă.


Colegul nostru l-a imobilizat. Imediat au venit în sprijin și polițiștii aflați în serviciu, care l-au preluat pe bărbatul dat în urmărire. 

Ulterior, acesta a fost încarcerat în penitenciar.

Felicitări colegilor noștri!- se arată în informarea IPJ Constanța. 


Citește și:

Acțiune a Poliției în zona de nord a Portului Constanța!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.