Va fi extrãdat în Italia pentru cã ar fi violat și jefuit o tânãrã Urmãrit internațional, Curt Omer Taner a fost prins la Medgidia

Ofițerii Compartimentului Criminalitate Itinerantã, în colaborare cu polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Medgidia, l-au identificat și reținut, luni, pe Florinel Neca, de 51 de ani, care avea emis un mandat european de arestare de Curtea de Apel din Milano pentru comiterea infracțiunii de trafic de bunuri furate.
 
De asemenea, polițiștii l-au identificat și rețiut și pe Curt Omer Taner, de 21 de ani, din Medgidia, pe numele cãruia aceeași instanțã a emis mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunilor de viol și tâlhãrie.
 
Conform cotidianului italian La Repubblica, Curt Omer a violat și jefuit o tânãrã în centrul orașului Milano, în noaptea de 7 spre 8 iunie, împreunã cu un alt român, Suliman Orhan, în vârstã de 20 de ani. Acesta a fost prins dupã 20 de zile de carabinieri și arestat, pe baza probelor ADN prelevate de la victimã de procurorii italieni, însã Curt Omer a fugit între timp în România.
 
Atât Curt Omer Taner, cât și Florinel Neca au fost prezentați Curții de Apel Constanța pentru confirmarea mandatelor de arestare. Magistrații au emis pe numele lor mandate de arestare preventivã pentru 15 zile, interval suficient pentru ca ei sã fie extrãdați în Italia, unde vor fi judecați pentru faptele comise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.