Vâlcea Bărbat salvat de pompieri după ce a căzut în râul Olt

Pompieri. Foto: facebook/IGSU
  • Pompierii militari au intervenit, luni, pentru salvarea unui bărbat de 69 de ani care a căzut în râul Olt, în amonte de barajul din zona Nord a municipiului reşedinţă.

Pompierii militari au intervenit, luni, pentru salvarea unui bărbat de 69 de ani care a căzut în râul Olt, în amonte de barajul din zona Nord a municipiului reşedinţă, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, bărbatul a fost scos din apă în stop cardio-respirator, însă după aplicarea manevrelor de resuscitare de către echipajul de pe Ambulanţă, acesta a început să prezinte funcţii vitale, fiind apoi transportat la spital.

„Persoana a fost extrasă cu celeritate de către echipajele de salvatori şi predată echipajului SAJ care a aplicat manevre de resuscitare. Intervenţia s-a desfăşurat în condiţii foarte dificile şi riscante, deoarece nu s-a putut ajunge cu barca, pompierii fiind nevoiţi să improvizeze şi să salveze persoana din apa foarte rece cu ajutorul echipamentelor din dotarea autospecialelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.


Pentru salvarea bărbatului, au intervenit echipaje de pompieri de pe două autospeciale de intervenţie, a încheiat sursa citată.



Citește și:
O persoană striga după ajutor dintre stabilopozii de la Cazino. Pompierii au intervenit (FOTO) 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.