Doliu în lumea artistică Actorul David Soul, cunoscut din serialul „Starsky & Hutch”, s-a stins din viață

Sursa foto: Wikipedia


 
  • Actorul David Soul, interpretul detectivului Kenneth „Hutch" Hutchinson din serialul poliţist american „Starsky & Hutch", difuzat în anii 1970, a murit joi la vârsta de 80 de ani, a anunţat vineri soţia lui, Helen Snell, informează AFP, citată de Agerpres.

Născut la Chicago, în Statele Unite, David Soul a obţinut cetăţenia britanică în 2004, afirmând atunci că dorea să îşi petreacă restul vieţii în Regatul Unit alături de soţia sa britanică.

În serialul „Starsky & Hutch", difuzat timp de 92 de săptămâni în Statele Unite între anii 1974 şi 1979, David Soul i-a dat replica lui Paul Michael Glaser, alături de care a format un duo de poliţişti care se deplasau într-un Ford Gran Torino roşu cu o dungă albă.

Serialul TV prezenta aventurile lor în oraşul imaginar Bay City, unde cei doi poliţişti erau asistaţi de Huggy Bear, informatorul lor fidel, interpretat de Antonio Fargas.

În 2004, a fost lansat un lungmetraj inspirat din "Starsky & Hutch", un serial TV devenit cult. Owen Wilson a preluat rolul jucat de David Soul cu 30 de ani în urmă, iar Ben Stiller pe cel interpretat de Paul Michael Glaser.

La apogeul faimei sale, actorul David Soul a început şi o carieră în muzică, înregistrând cinci albume.


Citește și

S-a stins o personalitate! „Dispariția dânsului lasă un gol imens în învățământul și sportul medgidian și dobrogean“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.