Emoționant! Prințul William a plâns în timp ce se uita la un concurs de echitaţie câștigat de verişoara lui Zara Tindall

Prințul William. Sursă: Facebook/The  Royal Family
  • William a declarat în podcastul „The Good, The Bad, And The Rugby“ - care este găzduit de soţul Zarei, Mike - că a urmărit momentul pe telefon în timp ce se afla în drumeţie în Exmoor.

Prinţul William al Marii Britanii a dezvăluit că singura dată când a plâns în timp ce se uita la o competiţie sportivă a fost atunci când verişoara lui Zara Tindall a câştigat un concurs de echitaţie, relatează Agerpres.

William a declarat în podcastul „The Good, The Bad, And The Rugby“ - care este găzduit de soţul Zarei, Mike - că a urmărit momentul pe telefon în timp ce se afla în drumeţie în Exmoor.

„Singura dată când am plâns în timp ce mă uitam la sport a fost când a câştigat Zara, cred că a fost campionatul european", a spus el.

„Mă aflam în drumeţie în Exmoor atunci. Eram toţi strânşi în jurul telefonului, priveam. Ea era acolo, plângea, drapelul se ridica. Am fost rupt în bucăţi", a mai spus prinţul de Wales.


Zara Tindall a câştigat două medalii de aur atât la individual, cât şi pe echipe cu calul ei Toytown la Campionatul European Eventing de la Blenheim în 2005.

Ea a câştigat, de asemenea, medalii de aur şi argint la Jocurile Mondiale Ecvestre din 2006 şi o medalie de argint pe echipe la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Citește și:

1 iulie 1961 - S-a născut Diana, Prințesă de Wales

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Meghan Markle, noi declarații. Susține că există „loc de iertare“ între ea şi familia regală britanică

30 Aug 2022 1500

Scandal în familia regală britanică Prinţul Andrew, acuzat de relaţii sexuale cu o minoră

02 Jan 2015 1387