Nedoritele premii Zmeura de Aur 2024. Printre premianți, actorul Sylvester Stallone pentru rolul din „Expend4bles"





 
  • Un film de groază bazat pe îndrăgitul personaj literar pentru copii „Winnie the Pooh" a fost „preferatul" votanţilor, sâmbătă, la premiile Zmeura de Aur, sau Razzies, decernate anual chiar înaintea Oscarurilor pentru cele mai slabe performanţe de la Hollywood, potrivit Agerpres. 
Filmul a fost declarat câştigător la toate cele cinci categorii la care a fost nominalizat în cadrul celei de-a 44-a ediţii a premiilor Zmeura de Aur: cel mai neinspirat film, respectiv regizor, scenariu, cuplu de film şi remake/rip-off/sequel, transmite Reuters.

Subliniindu-i "meritele" pentru aceste premii, Dennis Harvey de la Variety a descris pelicula realizată de The Jagged Edge Productions drept o producţie "de doi bani, care nu reuşeşte să satisfacă nici măcar cele mai elementare aşteptări", după cum a scris el pe pe Rotten Tomatoes.

Premiul Razzie Redeemer Award, acordat unui fost concurent care "a trecut la lucruri mai bune" de când a fost nominalizat pentru un trofeu Razzie, a fost acordat actriţei din "The Nanny" Fran Drescher pentru activitatea sa în calitate de preşedinte al sindicatului SAG-AFTRA în timpul grevei actorilor din 2023.

Drescher a fost nominalizată în 1998 pentru cea mai proastă actriţă în filmul de comedie romantică "The Beautician and the Beast".

Gazdele Aaron Goldenberg şi Jake Jonez, cunoscuţi drept The Mean Gays pe TikTok, au declarat cu sarcasm despre Drescher că i-a condus pe actorii de la Hollywood printr-o "acţiune sindicală fără precedent până la un acord şi mai fără precedent cu AMPTP", Alianţa Producătorilor de Film şi Televiziune de la Hollywood.

Printre ceilalţi "câştigători" ai Razzies se numără actorul din "Mercy" Jon Voight, care a primit Zmeura de Aur datorită accentului său irlandez de "spiriduş aducător de noroc".

Actriţa Megan Fox a primit două trofee Razzie, pentru rolul principal din "Johnny & Clyde", respectiv pentru cel secundar din filmul de acţiune "Expend4bles".

Sylvester Stallone a luat şi el acasă un trofeu Zmeura de Aur, pentru cel mai neinspirat actor în rol secundar în pelicula "Expend4bles".


Peste 1.100 de membri Razzie din Statele Unite şi alte câteva zeci de ţări votează pentru acordarea acestor premii, potrivit site-ului oficial al competiţiei. 

Citește și
Au fost anunțate nominalizările la Zmeura de Aur. John Travolta, printre nominalizați

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.