Victorie uimitoare pentru un adolescent! A devenit primul jucător care învinge un joc celebru (VIDEO)

foto: Pexels

După ce timp de 40 de ani a obsedat generaţii de jucători, jocul video Tetris a fost în sfârşit învins de un adolescent american, o reuşită realizată anterior doar de inteligenţa artificială, transmite joi AFP.

La 13 ani, Willis Gibson a devenit primul om care a ajuns la sfârşitul acestui joc clasic Nintendo, în cadrul căruia jucătorul trebuie să potrivească laolaltă blocuri care cad din ce în ce mai rapid, pentru a forma linii complete şi a le face să dispară de pe ecran.

Acest joc puzzle extrem de captivant, dezvoltat de un inginer sovietic, nu are cu adevărat un sfârşit - atunci când consola nu mai poate ţine pasul, ecranul îngheaţă brusc.

Acest lucru s-a întâmplat în cazul adolescentului, care se identifică prin porecla "Blue Scuti", când a ajuns la nivelul 157, după un efort de 38 de minute.
 

"O, Doamne!", a exclamat tânărul când jocul s-a oprit, într-un videoclip cu jocul său publicat pe YouTube. "Nu-mi mai simt degetele", a declarat el copleşit de emoţie.

"Acest lucru nu a mai fost realizat niciodată de un om", a declarat pentru The New York Times preşedintele Campionatului Mondial de Tetris, Vince Clemente. "Este ceva despre care toată lumea credea că este imposibil până în urmă cu câţiva ani", a adăugat el.

Multă vreme, nivelul 29 a fost considerat limita Tetris, când jocul devine atât de rapid încât oamenii nu mai pot reacţiona suficient de repede.



Citește și:

Vedetă celebră, însărcinată cu al patrulea copil. „Miracolul vieții”



Sursa: Agerpres.ro. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.