Fotoreportaj

Fotoreportaj Un văl de durere s-a aşternut peste tărâmul sfânt de la Dervent la înmormântarea artistului Aurelian Preda (galerie foto)

Jale fără margini şi lacrimi fierbinţi de durere au udat, astăzi, pământul sfânt al Mănăstirii Dervent din judeţul Constanţa. Interpretul de muzică populară Aurelian Preda a fost condus pe ultimul drum de un alai de sute de persoane care l-au cunoscut personal, dar şi de oameni în al căror suflet a pătruns cu muzica sa şi glasul unic.

O maladie necruţătoare l-a răpit pe artist prematur din această lume, însă consolarea celor care l-au cunoscut şi îndrăgit este că Dumnezeu mereu alege dintre oamenii cu sufletul cel mai curat să-i completeze ceata de îngeri.

Un văl de durere a însoţit cortegiul funerar până la locul în care Aurelian Preda îşi va dormi somnul de veci, ca fiu duhovnicesc al lăcaşului sfânt de la Dervent.

A plecat din această lume aşa cum a trăit, înconjurat de oameni care l-au iubit nu numai pentru muzica sa şi în aplauze sincere.

Înainte ca întreg cortegiul să-şi ia pe veci adio de la Aurelian Preda, au fost citite scrisorile pe care interpretul le-a lăsat pentru fiica sa Anamaria Rosa, dar şi pentru prietenii săi.

Artistul de muzică populară a fost condus pe ultimul drum într-o zi de toamnă deosebit de însorită şi călduroasă, aşa cum o viaţă întreagă i-a fost şi sufletul, spun apropiaţii săi.

Citește și UPDATE 7. ZIUA de Constanţa vă aduce imagini de la faţa locului Artistul Aurelian Preda este înmormântat la Mănăstirea Dervent, din judeţul Constanţa (galerie foto+video)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aurelian Ion Preda, ultimele aplauze Artistul a fost înmormântat la Dervent. Curtea mănăstirii a devenit neîncăpătoare pentru cei prezenţi (galerie foto + video)

03 Oct 2016 7204