Capricornii sunt lăudaţi de şefi. Raci! Atenţie la sănătate

6.jpgBERBEC - Tenacitatea şi curajul Berbecilor ating cote maxime astăzi. Ar trebui să-şi folosească totuşi aceste atuuri pentru o cauză bună. Nu de alta, dar au şi ocazia să-şi arate calităţile de lider şi să găsească aliaţi de încredere pentru planurile noi. Succesul este practic garantat!

TAUR

Taurii ar prefera să fie lăsaţi în pace astăzi. Mai ales dacă este vorba despre nişte vecini sau despre nişte rude îndepărtate care vor să îi ţină din treabă. Nu este neapărat vorba că se simt ursuzi, cât mai ales că au de dus la bun sfârşit nişte lucruri care nu mai suferă amânare. Sau de întocmit un plan pentru viitor, extrem de importante.

GEMENI

Gemenii au chef de o escapadă în compania persoanei iubite azi. De asta, sunt cu capul în nori la serviciu şi uită să completeze cum trebuie formularele sau să dea telefoanele importante. Ca atare, ar trebui să lase problemele complicate pe alte zile şi, pur şi simplu, să lase frâu liber sentimentelor.

RAC

Starea sănătăţii Racilor nu este nemaipomenită şi ar fi bine ca astăzi să facă ceva pentru a stabili echilibrul de care au atâta nevoie. Ar fi de dorit să se manifeste cu mai multă prudenţă, căci există o persoană care încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul lor. Vestea bună este că vor primi o propunere de colaborare care îi va tenta.

LEU

Leii primesc astăzi nişte propuneri de afaceri interesante la prima vedere. Problema este că persoana care le face nu prea le pare de încredere. De altfel, nativii sunt destul de suspicioşi astăzi în general, ceea ce poate duce la o încordare a relaţiilor cu cei din jur. Este cazul să îşi analizeze cu atenţie comportamentul şi să vadă dacă au într-adevăr motive de enervare.

FECIOARA

Deşi nu le convine, Fecioarele ar trebui să realizeze astăzi că, uneori tăcerea este de aur. Asta pentru că au tendinţa de a vorbi cam prea mult şi nu fac impresie prea bună. Ar trebui, în schimb să rezolve unele chestiuni pe care le-au tratat cu indiferenţă până acum. O mai veche cunoştinţă care îi simpatizează pe nativi le va face tot felul de propuneri care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate.

BALANŢA

Nişte complicaţii mai vechi revin astăzi în atenţia Balanţelor. Aceste probleme le-ar putea consuma nativilor destul de multă energie, dar, din fericire, au suficient optimism pentru a ieşi la liman. De altfel, şi zilele ce urmează se anunţă foarte agitate şi pline de evenimente, aşa că ar face bine să se pregătească!

SCORPION

Scorpionii se simt mai energici decât până acum, mai plini de iniţiative, mai dornici de a se implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o ia mai încet, în caz contrar nu vor reuşi să finalizeze absolut nimic. Nu este exclus să aibă o surpriză neplăcută din partea unui bărbat mai tânăr. În această situaţie, e de dorit să nu dea curs impulsivităţii verbale.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au astăzi tendinţa de a se implica în prea multe activităţi şi de aceea nu dau randament. Vestea bună este că există persoane care îi sprijină necondiţionat, şi astfel vor depăşi mai uşor neplăcerile cotidiene. Spre după-amiază, nativii vor fi puşi în faţa unei probleme mai delicate în cuplu - iar rezolvarea acesteia va veni doar pe cale diplomatică.

CAPRICORN

Se pare că şefii Capricornilor sunt mulţumiţi de felul în care nativii îşi fac treaba, motiv pentru care le vor repartiza sarcini noi. Vestea bună este că şi câştigurile vor fi pe măsură. O călătorie îi poate ajuta să se debaraseze de surplusul de energie nervoasă de care dispun. Este de dorit să aibă mai multă grijă de sănătatea lor!

VĂRSĂTOR

Vărsătorii nu prea sunt în apele lor astăzi, dar întâlnirile cu prietenii şi, în general, activităţile sociale îi vor ajuta să-şi recapete buna dispoziţie şi încrederea în viitor. Ar dori mai mult de la partenerul de cuplu şi faptul că lucrurile nu evoluează chiar aşa cum ar vrea îi face neliniştiţi. Nu este momentul să dea curs suspiciunilor, mai ales că în viitorul apropiat li se va dovedi că acestea nu erau întemeiate.

PEŞTI

Deşi tentaţia este mare, Peştii ar trebui să se abţină de la schimbări majore în viaţa lor sentimentală. Nemulţumirile se vor atenua dacă au mai multă răbdare şi înţelegere cu persoana iubită. Comoditatea de care dau dovadă le poate crea unele probleme în relaţia cu familia. Unul din proiectele lor mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că prietenii vor fi dispuşi să le dea o mână de ajutor.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În atenția șoferilor! Transport agabaritic pe ruta Agigea-Slătioara

19 May 2024 231

Infotrafic Cum se circulă astăzi pe arterele principale, la orele dimineții

19 May 2024 249

Cum va fi vremea duminică, 19 mai 2024, în Dobrogea?

18 May 2024 489

Acționarii Neptun-Olimp SA, convocați în adunare generală

18 May 2024 424

Ce decizii au luat acționarii societății Frial SA Constanța

18 May 2024 382

Mircea Geoană, despre sistemul de vot din România-„Este cel mai primitiv din toată Europa“

18 May 2024 374

Firme Constanța Paloma Star SRL își reia activitatea. Iată de când

18 May 2024 357

Trei cetăţeni români şi-au semnalat prezenţa în Noua Caledonie! Anunțul MAE

18 May 2024 340

Trafic blocat pe DN22 Tulcea-Babadag, din cauza unui accident rutier!

17 May 2024 694

Firme Constanța Progress Consulting SA, decizie pozitivă pentru ca Easy Credit 5 All IFN SA să contracteze un credit de 1 milion de euro

17 May 2024 486

Firme Constanța A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Utilaj Greu SA. Se va alege un nou administrator

17 May 2024 588

IGPR InfotraficTrafic oprit pe DN 19

17 May 2024 244

Adunarea Generală a Asociației Directorilor Economici și Contabililor din Județele din România, eveniment organizat la Tulcea

17 May 2024 308

MMSSANOFM organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă

17 May 2024 216

IPJ Sibiu„Școală în Siguranță”

17 May 2024 177