Cu tatal imobilizat la pat Familia Muresan are nevoie de ajutor

Ulise, tatăl a doi băieţi de doi şi opt ani este imobilizat la pat, de aproximativ doi ani, iar întreaga familie trăieşte doar din alocaţiile copiilor de doi, respectiv opt ani.

Acum câteva zile, o altă familie din judeţul Bistriţa Năsăud ne-a cerut ajutorul. Trăiesc într-o sărăcie de nedescris după ce, în urmă cu aproximativ doi ani capul familiei, Ulise, angajat al unei firme din Cluj, fără contract de muncă însă, a căzut de pe o schelă. Acesta are o fisură la coloană şi de atunci este imobilizat la pat. Toţi cei patru membri ai familiei trebuie să se descurce doar din alocaţiile copiilor. Tatăl acestora are însă o şansă să se facă bine şi să reuşească din nou să le ofere cel puţin strictul necesar celor două comori ale lor, Ulise, de opt ani şi Adrian de doi ani. Pentru acest lucru ar fi nevoie de trei mii de euro, pentru o intervenţie chirurgicală, o sumă destul de mică dar totuşi o adevărată avere pentru familia Mureşan.

Şi o avocată din Cluj-Napoca, Claudia Drăgan a încercat să ajute, atât cât a putut această familie. A scris la rândul ei unei publicaţii din Bucureşti şi a făcut apel la oamenii cu suflet mare din toată ţara să ajute familia Mureşan nu neapărat cu bani, ci măcar cu alimente, haine pentru cei doi copii, sau rechizite pentru fiul de opt ani.

Cei care doresc să dea o mână de ajutor familiei Mureşan şi să între în legătură cu aceştia se pot adresa, pentru mai multe detalii, redacţiei ZIUA de Constanţa.

Pentru donaţii s-a deschis însă şi un cont la

BCR - Sucursala Rodna:
RO 86 RNCB 028 309 84 1540 0001, în lei,
titular Mihaela Mureşan.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.