Horoscop de week-end Ne aşteaptă două zile cu dramatism şi multă acţiune

1.jpgBERBEC

Secrete care ies la iveală, aventuri fierbinţi şi distracţie la maximum pe plajă! De asta au chef Berbecii în weekendul care urmează, şi au toate şansele ca dorinţa să li se îndeplinească. Totuşi, ar fi cazul să pună nişte limite şi să nu se lase conduşi doar de dorinţa nestăpânită de adrenalină, ca să nu aibă probleme.

TAUR

Taurii sunt implicaţi, în zilele ce urmează, într-un scenariu interesant care include un coleg de muncă, pe cineva din afara oraşului şi pe cineva în care au foarte multă încredere. Interacţiunea dintre aceste personaje poate conduce la o schimbare de proporţii. Nativii au nevoie doar să ţină ochii deschişi şi să nu refuze noile posibilităţi care li se oferă.

GEMENI

Pentru Gemeni, apar nişte noi oportunităţi de muncă, prin intermediul unor cunoştinţe. Asta probabil că ar trebui să îi bucure. Problema este că vor trebui să se conformeze unui program destul de riguros şi unor şefi nu prea indulgenţi. Ca atare, ar trebui să se gândească de două ori dacă merită efortul.

RAC

Racii au parte de nişte zile care vor fi oricum, mai puţin plictisitoare. Pot să le numească solicitante, enervante, pline de surprize, plăcute sau neplăcute, aventuroase, romantice, oricum, mai puţin obişnuite şi plictisitoare. Certurile, împăcările, petrecerile şi anunţurile de ultimă oră se ţin lanţ, deci ar fi o idee bună să nu-şi definească orarul prea strict.

LEU

De felul lor, Leii sunt un semn foarte loial în ceea ce priveşte prieteniile şi sunt mereu alături de cei care le sunt dragi. În zilele ce urmează, ar trebui să se aştepte ca unul dintre amicii lor să le ceară ajutorul într-o problemă urgentă şi destul de încurcată. Nu e cazul să ezite!

FECIOARĂ

Fecioarele sunt faimoase pentru perfecţionismul lor şi atenţia la detalii. Astăzi, au, din nou, ocazia să le demonstreze celor din jur de ce sunt capabile. Cel mai probabil, organizează o petrecere despre care se va vorbi încă mult timp de acum încolo. Dacă au şi oaspeţi importanţi, aceştia vor fi cu siguranţă impresionaţi.

BALANŢA

Dacă li se propune să întâlnească pe cineva nou, Balanţele nu ar trebui să refuze. Sunt şanse destul de mari ca această persoană să fie exact omul potrivit, care să le ajute să rezolve o situaţie mai complicată. Ca atare, este momentul să iasă din casă şi să arate latura lor sociabilă şi şarmantă.

SCORPION

Condiţiile sunt numai bune astăzi pentru ca Scorpionii să-şi pună în aplicare un plan la care se gândeau de ceva vreme. Mai ales dacă planul respectiv implică şi alte persoane - cum ar fi, de exemplu, o ieşire la munte sau la un grătar. Având în vedere că Luna traversează semnul lor, acest week-end ar trebui să fie unul foarte bun, din toate punctele de vedere, pentru ei.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au chef să petreacă mai mult timp în compania persoanei iubite astăzi şi mâine. Un week-end romantic pare o soluţie bună. Dacă însă nu au bani să plece departe de oraş, chiar şi o seară liniştită, în compania partenerului de viaţă este la fel de binevenită.

CAPRICORN

Pe de o parte, Capricornilor le merge bine. Adică, pe partea legată de bani şi idei pentru afaceri. Pe de altă parte, adică în ceea ce priveşte sentimentele, lucrurile sunt oarecum complicate. Au nevoie de flexibilitate şi înţelegere faţă de celălalt acum, mai mult decât oricând.

VĂRSĂTOR

Întoarcerea lui Neptun pe semnul lor îi face pe Vărsători mai visători şi mai romantici. Totodată, acum au ocazia să rezolve nişte încurcături sentimentale mai vechi, care au rămas în coadă de peşte. Nu le va fi prea uşor dar, cu siguranţă, nu ar trebui să ezite.

PEŞTI

Nativii din Peşti o ţin tot într-o petrecere week-endul acesta. Se întâlnesc cu nişte prieteni pe care nu i-au mai văzut de ceva timp, merg la plajă sau pleacă într-o drumeţie, îşi încarcă bateriile şi reuşesc să scape de stres. Cu forţe proaspete, vor putea să se reapuce, luni, de lucru!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal Meci de nivel european între CSM Constanța și campioana Dinamo. Final greu de anticipat până în ultima secundă! (GALERIE FOTO)

15 May 2024 401

Cumpărări directe Cine a câștigat contractul de verificarea tehnică în cadrul proiectului de reabilitare a imobilului TNOB Oleg Danovski din Constanța (DOCUMENT)

15 May 2024 271

Acord-cadru La cât se ridică contractul subsecvent pentru furnizare arbuști semnat de Hiris Garden Expert SRL cu Primăria Constanța(DOCUMENT)

15 May 2024 293

Date din dosar Cetățean francez, condamnat cu executare la Constanța, pentru droguri

15 May 2024 340

Cumpărări directe Un singur ofertant vrea să asigure prezența artiștilor stradali de Zilele municipiului Constanța! (DOCUMENT)

14 May 2024 400

Pui pe Jar deschide o nouă locație în Constanța

14 May 2024 1412

Admitere în magistratură 2024! Încep testările psihologice ale candidaților

13 May 2024 629

Peste 6000 de elevi de clasa a II-a au participat la Constanța la prima probă a Evaluării Naționale

13 May 2024 435

Emoții pentru elevii claselor a II-a! Săptămâna aceasta are loc evaluarea competențelor fundamentale la finalul clasei a II-a

13 May 2024 405

De mâine, luni, începe Evaluarea Națională la finalul claselor a II-a, a IV-a și VI-a în anul școlar 2023 – 2024

12 May 2024 451

Firme Constanța Bugetul de venituri şi cheltuieli al Foton Power Energy SRL pentru anul 2024, aprobat de asociați

12 May 2024 334

Cumpărări directe Graphein Topo SA va realiza digitizarea în proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu” derulat de CJ Constanța (DOCUMENT)

11 May 2024 462

Bărbați depistați cu substanțe psihoactive, în plină zi, pe o stradă din Constanța!

11 May 2024 472

Aniversări românești. Regele Carol I - 185 ani de la naștere (II) 10 mai 1939 - Dezvelirea Monumentului din Piața Palatului Regal

09 May 2024 581

Momente emoționante pentru soldații repartizați pentru instruire la unitățile subordonate Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărășești” Constanța (FOTO)

09 May 2024 485