Alex Lux SRL, iniţiatoarea unui PUZ pentru Mamaia, zona hotelului Meridian (document)

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa se întruneşte azi, ora 10.00, având pe ordinea zi şi solicitarea emiterii avizului de oportunitate în vederea elaborării PUZ-ului privind modificare reglementări urbanistice în staţiunea Mamaia, zona hotelului Meridian - lot 11, careul 20. Iniţiator este societatea Alex Lux SRL.
 
Terenul care a generat PUZ-ul este situat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, careul 20, lotul 11 şi este proprietatea SC Alex Lux SRL. Prezenta documentaţie este întocmită conform articolului 32 din Legea 350, actualizată, şi are ca obiect obţinerea avizului de intenţie pentru întocmirea Planului Urbanistic Zonal, pe baza Certificatului de urbanism nr. 911 din 18.04.2017, eliberat de Primăria Constanţa SRL. Pe terenul care a generat PUZ-ul este edificată o construcţie parter, cu folosinţă actuală de restaurant. Pentru acest teren se propune o construcţie cu funcţiune turistică: cazare şi alimentaţie publică.
 
Reamintim că Certificatul de urbanism nr. 911, emis de Primăria Constanţa pe data de 18.04.2017 pentru Alex Lux SRL, prin Dumitru Damcaliu, constă în „Elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru modificarea reglementărilor urbanistice în staţiunea Mamaia, zona hotelului Meridian“. Potrivit documentaţiei prezentate, se vor menţine indicatorii propuşi prin PUZ-ul aprobat, pentru ambele zone de reglementare: regim de înălţime P+4, POT - 60%, CUT - 2,5.
 
Se propune trecerea unei suprafeţe din domeniul public în domeniul privat al Primăriei Constanţa, în vederea concesiunii/înstrăinării pentru construire, astfel încât, împreună cu imobilul existent şi cel propus, pe terenul care generează PUZ să fie ridicat un ansamblu legat, la nivelul parterului, de spaţii comerciale şi pergole, care permit trecerea liberă a publicului dinspre hotelul Meridian spre promenada Mamaia.
 

Alex Lux SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1996, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Laurenţiu Daniel Lungan, născut pe 27.10.1975, în Constanţa, şi Dumitru Damcaliu, născut pe 10.02.1975, în Babadag, Tulcea, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor.
 
Printre activităţile secundare se numără: creşterea cămilelor şi a camelidelor; creşterea altor animale; activităţi auxiliare pentru producţia vegetală; acvacultura în ape dulci; extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, a ghipsului, a cretei şi a ardeziei; fabricarea îngheţatei; fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie; fabricarea altor produse alimentare; fabricarea de articole confecţionate din textile (cu excepţia îmbrăcămintei şi lenjeriei de corp);
fabricarea de covoare şi mochete; fabricarea de articole de lenjerie de corp; fabricarea parchetului asamblat în panouri; fabricarea cimentului
fabricarea varului şi ipsosului; tratarea şi acoperirea metalelor; fabricarea altor maşini şi utilaje specifice; repararea şi întreţinerea altor echipamente de transport; construcţii hidrotehnice; lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti; lucrări de demolare a construcţiilor; comerţ cu ridicata al cerealelor, al seminţelor, al furajelor şi al tutunului neprelucrat; comerţ cu ridicata al maşinilor agricole, al echipamentelor şi al furniturilor; comerţ cu ridicata al echipamentelor şi al furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire; comerţ cu amănuntul al covoarelor, al carpetelor, al tapetelor şi al altor acoperitoare de podea, în magazine specializate; transporturi cu taxiuri; alte transporturi terestre de călători; activităţi de editare a ziarelor; activităţi de editare a revistelor şi a periodicelor; agenţii imobiliare şi multe altele. Firma are un punct de lucru în municipiul Constanţa, strada 4 - Interioară, spaţiul C18.
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma cu trei salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 105.226 de lei şi un profit de 7.948 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, Alex Lux SRL a avut un salariat, o cifră de afaceri de 273.757 de lei şi un profit de 103.089 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 este următoarea: un salariat, cifră de afaceri şi profit de zero lei.
 

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la Primăria Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Undă verde de la Municipalitate Imobilul ridicat de Primavera Campus SRL în municipiul Constanța, în zona Campusul Universitar, va fi modificat

25 Apr 2024 285

Ședința CLM Negocierile s-au încheiat. Cât va plăti în următorii trei ani Primăria Constanța pentru spațiile utilizate în City Park Mall? (DOCUMENT)

25 Apr 2024 349

Declarații de avere Constanța Viorel - Florin Brătianu, secretar general la Primăria Lumina, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 306

Cumpărări directe Constanța Primăria Siliștea organizează activități de Ziua Copilului, în valoare de 5.000 de euro (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 338

Primăria Comunei Seimeni angajează. Vezi dacă ești interesat

25 Apr 2024 318

Creștere a eficienței energetice Licitație pentru iluminatul public în Cobadin, județul Constanța (DOCUMENT)

25 Apr 2024 283

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 655

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul dreptei unite pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 425

Bucurie și tradiție de Paște la Căminul pentru Persoane Vârstnice din cadrul DGAS Constanța (Galerie FOTO)

25 Apr 2024 319

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 475

Afaceri Constanța Primăria Crucea plătește peste 24.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea unui drum (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 436

Cu acordul Primăriei Constanța, Alessia Pro Trans Spedition SRL va construi hale pentru depozitare pe strada Interioară 3

24 Apr 2024 465

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 626

Garda de Mediu Constanța a amendat Primăria Comunei Bărăganu. Ce nereguli au fost sesizate (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 333

Licitații publice Primăria cumpără lucrări pentru reabilitarea, grădiniței cu program prelungit Steluțele Mării din Constanța

24 Apr 2024 342